В годината, в която отбелязваме 100 години волейбол у нас, и мъжкият, и женският национален отбор ще играят пред българска публика. В две поредни седмици София е домакин на Лигата на нациите.

От 21 юни до 26 юни в "Арена Армеец" приемаме мачовете от втората седмица от програмата при мъжете. От 28 юни до 3 юли пак в залата в София сме домакини на третата седмица от надпреварата при жените.

Билетите за двата турнира вече са в продажба - онлайн на Eventim.bg и в партньорската мрежа на Eventim в цялата страна.

Подготвени са специални предложения. Билетът за един мач е 20 лева. Дневен билет за ден с два двубоя струва 30 лева. Дневен билет за три среши е на цена от 40 лева. Любим за най-големите фенове ще е билетът "Следвай отбора си" - всички 4 мача на един отбор от съответния турнир при мъжете или при жените на обща цена от 60 лева.

Турнирен билет за 6-те състезателни дни и всички 16 мача от съответната седмица е на цена от 150 лв. Всички билети, закупени до 31 май, са с допълнителни 10% отстъпка.

Деца под 7 години ще влизат в "Арена Армеец" безплатно. Деца от 7 до 18 години ползват 50% намаление от цената на съответния билет. Входът за хора с увреждания е безплатен, като придружителят трябва да е с билет за съответния мач или мачове.

Мъжете на България ще изиграят първия си мач от домакинския турнир на 21 юни срещу Иран, на 24 юни "лъвовете" излизат срещу Австралия, а ден по-късно - срещу САЩ. На 26 юни България посреща Бразилия - №1 в световната ранглиста при мъжете и актуален шампион във Волейболната лига на нациите. Всички български мачове са от 20 часа.

Жените започват в "Арена Армеец" на 28 юни срещу Доминиканска република, на 1 юли "лъвиците" се изправят срещу Бразилия, на 2 юли родните националки посрещат актуалните европейски шампионки от Италия.

На 3 юли България се изправя срещу Полша.

Всички мачове и на жените са от 20 часа.