Ливърпулският тим спечели с 4:2 на "Уембли", като Бербатов и Фърдинанд не бяха точни от 11-те метра след нулевото равенство в редовното време и продълженията.
Изданието цитира мнения на феновете на "Юнайтед" по форумите след мача. "Мързелив, лош професионалист, вбесяващ. Не може да се сравнява с Ерик Кантона. Хуан Себастян Верон номер 2", са част от писанията на привържениците. В клубната телевизия мненията бяха в същия дух, пише вестникът.
По-нататък "Таймс" вади богата статистика за представянето на българския национал, откакто той премина на "Олд Трафорд" през септември миналата година. Цифрите говорят различно. Ето част от по-интересните точки, върху които набляга изданието: Бербатов е имал асистенция в шест от общо 54-те гола на Юнайтед във Висшата лига - единствено Лампард, Ван Перси и Стед Малбранк имат повече изработени голове; четири от 13-те му гола във всички турнири са били победни; Само едно от попаденията му е срещу тим от първата шестица - при победата над "Челси" с 3:0 през януари, докато е намерил мрежата само веднъж в последните девет мача и не е вкарвал в Шампионската лига от 21 октомври -един турнир, в който Фъргюсън имаше най-големи надежди в атаката.
"Таймс" се спира върху партньорството на Бербатов с Уейн Рууни: В 20-те мача, в които Бербатов и Рууни са играли, е вкаран само един гол след тяхна комбинация (при победата с 4:0 над Уест Бромич); Рууни не е изработвал нито един гол на Бербатов, докато българинът е бил замесен само в един от 17-те на английския нападател. В мача срещу Съндърланд през декември играчите на Юнайтед са си разменили 551 подавания, само четири от които са били между Рууни и Бербатов. Вестникът завършва с оправдателните думи на мениджъра Алекс Фъргюсън към Бербатов. "Таймс" обаче добавя: "Едно от обвиненията, които най-често се отправят към Бербатов, е, че сякаш не му пука."