Капитанът на българския национален отбор остана на пейката за двете срещи от полуфиналите срещу лондончани, като и в двете се появи в игра в 66-ата минута.
Фъргюсън намекна, че Парк Джи Сун ще е титуляр в Рим, пише "Дейли Експрес". Кореецът не попадна в групата миналата година за финала с Челси. Неговото представяне на "Емиратс" във вторник и голът му накараха мениджъра на Юнайтед да заяви:
"Парк беше разочарован миналата година, но не мисля, че ще е разочарован този път". Наставникът на "червените дяволи" по всяка вероятност ще използва същата схема, на която разчита в последните срещи с един изнесен напред нападател. При положение, че Парк е в стартовия състав, а на другото крило Кристиано Роналдо, пред тях ще е Уейн Рууни, а в центъра Майкъл Карик и Андерсон, а на мястото на наказания Дарън Флетчър ще бъде заменен от Пол Скоулс или Райън Гигс.
Бербатов бе резерва и при предишното си участие на финал в Шампионската лига. През 2002 г. с екипа на Леверкузен той влиза в игра в 39-ата минута на мястото на Томас Бърдарич, който получава контузия, срещу Реал (Мадрид) при загубата с 1:2.