От събота онлайн билетите за "100% Power Мача на звездите" в мрежата на Ивентим ще бъдат на цена от 7 лева, съобиха организаторите.

Единствено феновете, които си закупят ценните хартийки непосредствено преди или по време на утрешната среща между "Балкан" и "Левски Лукойл" на място в "Арена Ботевград", ще могат да ползват старата цена от 5 лева.

"Тази година ще се опитаме да направим един подарък за 15-ата годишнина на "Мача на звездите", който феновете ще трябва да си извоюват. Някой от привържениците на баскетбола ще получи шанса да стреля от центъра на игрището и да спечели лек автомобил, а за нас ще бъде удоволствие да дадем такава награда", разкраза организационният директор на събитието Стефан Августинов в сутрешния блок на БНТ.

Освен това организаторите са се погрижили да раздадат четвърт тон вафли в деня на мача - 22 април, в "Арена Ботевград".

Помощник-треньорът в отбора на "TOYOTA" Георги Давидов, който е един от първите участници в "Мача на звездите" след възобновяването на звездното шоу през 2004 година, сподели:

"Благодаря на всички хора, които са гласували да бъда част от този формат отново. Като състезател очаквах с нетърпение "Мача на звездите", надявам се сега да е така и за момчетата. Това е един вид признание от феновете за това, което си направил през сезона.

Целта на мача е да се забавляват хората, да покажеш неща, които в баскетболен мач трудно можеш да направиш и затова играта е по-свободна, а забалението излиза на преден план."