Внезапна допинг проверка е навестила Кубрат Пулев по време на тренировъчния му лагер на Белмекен.

Самият боксьор разкри за това с публикация във Фейсбук, където показва и протоколите от тестовете.

Кобрата се готви за мача срещу Антъни Джошуа на 12 декември в Лондон, където ще опита да спечели световната титла в тежка категория, сега притежавана от британеца.

В същото време букмейкърите тотално отписаха българина за победа в двубоя. Вече са известни първите ставки на големите къщи за боя на 12-и декември, в които Пулев е категоричен аутсайдер.

Коефициентите за него са около 6.50-7.00, докато тези за Джошуа не надскачат 1.10. Разликата е толкова голяма, че чак донякъде изглежда обидно такова подценяване на шансовете на претендента.

Снимка: Facebook

Сходни, между другото, бяха котировките и на Анди Руис преди година и половина, който обаче нокаутира Ей Джей и му отне титлите в бой в Ню Йорк. После британецът си ги върна в Саудитска арабия в реванш миналия декември.

Британските фенове пък са бесни на цената, която трябва да платят, за да гледат мача в Лондон. Тя е 25 лири за абонамент към "Скай", който ще предава боя за територията на Великобритания.

За останалия свят компанията DAZN предлага излъчване на цена от 1.99 британски лири. Тя прогнозира, че около 200 пазара по света ще имат интерес, които покриват около 80 страни.