Двубоят между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев ще се проведе най-рано през септември. Това призна мениджърът на британския шампион - Еди Хърн.

Срещата трябваше да се състои на 20 юни, но бе отложена заради пандемията от коронавирус, а според Хърн, възможно най-близките дати са в края на септември или през октомври.

На този етап мястото остава стадионът на футболният Тотнъм, но в такъв случай боксовата среща ще трябва да бъде изцяло съобразена с календара на "шпорите". Все пак се обсъждат и резервни варианти с преместване на локацията.

Еди Хърн също така се опасява, че може да се наложи двубоят да се изиграе пред празни трибуни.

Естествено, ще се направи всичко възможно да се избегне този сценарий, но на този етап това няма как да се предвиди.

"Ако се наложи, може и да бъде без публика, въпреки че не го искам. Желанието ни е този мач да се състои през тази година, готови сме за септември или октомври, защото не искаме да се проточва по-дълго във времето.

Лично за мен приоритет е Антъни Джошуа да се боксира във Великобритания с публика. Друг вариант е мачът да се премести в друга държава, но също със зрители. Последната опция е среща при закрити врати.

Трябва да намерим някаква възможност. Не мога да задържам кариерата на Антъни до положение, в което той не се боксира цяла година, така че ще направим каквото е нужно", сподели той.