Върху Антъни Джошуа има огромно напрежение за категорична победа с нокаут срещу Кубрат Пулев, сподели промоутърът на британския шампион - Еди Хърн пред "Sky Sports".

Самият той вече говори за мача като за сигурно събитие, макар двете страни да не са сложили подписите си върху договора. Все пак той призна за принципна договорка за мач през юни в Лондон, а нещата трябва да станат официални до дни.

Хърн също така мисли, че изненадващата загуба на Джошуа от Анди Руис миналото лято, дава на Кобрата и екипа му фалшива представа за ситуацията и напразни надежди.

"Заради това, което се случи срещу Руис, го има онзи момент, в който те си казва, че Джошуа не е непобедим.

Вероятно си казва, виждал съм го да губи, ще го издебна веднъж в брадичката и всичко приключва. Лесно е да се каже, трудно е да се направи.

Това, което трябва да призная на Пулев е, че е доста активен на ринга. Вече е стар, но изглежда добре и е активен. Неговият агент и добър приятел - Ивайло Гоцев, не бих казал, че е заблуден, но живее с мисълта, че сега е техният миг.

След това идва и Боб Аръм, който обяснява наляво, надясно, че Пулев ще нокаутиа Джошуа. Мотото в живота на този човек е "Вчера ви лъжей, но пък днес казвам истината".

Все пак мисля, че Джошуа - Пулев ще е един интригуващ мач. Двама бойци в тежката категория, които наистина могат да удрят. Пулев е опитен и доста интелигентен боксьор.

Шампионът обаче е Джошуа, той ще иска да отправи послание. Иска да покаже, че ще е най-добрият", сподели Хърн.