Легендарният промоутър Боб Аръм, който е организирал някои от най-великите боксови вечери в историята , а в момента сред клиентите му е Кубрат Пулев, предложи нов спектакъл с участието на Конър Макгрегър.

Ирландската ММА звезда се завърна в октагона по зрелищен начин преди няколко дни, когато за 40 секунди успя нокаутира Доналд Серони.

Това бе едва вторият му ММА двубой в последните 4 години, в които ирландеца прекарваше в купони и забавления, отделяйки по-голямо внимание на бизнес начинанията си. В този период той направи боксов мач срещу Флойд Мейуедър, който разби всички рекорди по приходи в бойните спортове, като само иралндецът взе около 100 милиона долара.

Днес легендата Боб Аръм обяви пред ESPN, че е започнал работа около организацията на два мача между Конър Макгрегър и шампиона в полусредната категория на бокса Терънс Кроуфорд.

32-годишният американец държи всичките пояси в тази категория, като в кариерата си има 36 победи в 36 мача.

Предложението на Аръм е, двамата да направят мач по правилата на ММА, след което да има боксов реванш.

"Един от най-добрите боксьори в света към момента, срещу най-голямата звезда на смесените бойни изкуства. Какво повече биха могли да желаят феновете.

Вече съм влязъл в преговори с президента на UFC - Дейна Уайт. Когато те са готови, ние сме на линия. Дори ще направим първо ММА мачът", сподели Аръм.

Макрегър е споделял, че не е изключено да прави нови боксови мачове в кариерата си. Разбира се, всичко това е заради тлъстите чекове, като основното желание на ирландеца бе да направи реванш с Мейуедър.

Все още не е ясно, как би гледал на възможността да се бие с Кроуфорд, който е сериозна звезда в САЩ, но славата му по света отстъпва от тази на други боксьори в средните и леки категории.

Снимка: Getty images/Gulliver photos