Тайсън Фюри се забърка в пореден неприятен инцидент, докато е на почивка със семейството си на френската Ривиера.

Боксьорът предизвика скандал в Кан, опитвайки да се качи пиян в такси. Шофьорът на автомобила отказал да качи пияния си клент, но това естествено не се понравило на Фюри. В гнева си британецът е започнал да рита колата и да заплашва шофьора.

Грозната случка се е разиграла на оживена улица във френския град, като свидетели са били стотици минувачи. Фюри е проявил агресивно отношение и към хората, които са снимали действията му.

Дори и към тези минувачи е имало заплахи за физическа саморазправа.

Баща му Джон, който е бил с него е успял да укроти страстите на сина си и го е прибрал в хотела. Днес двамата качиха видео, където видимо имат махмурлук и се опитват да го излекуват с тичане.

"Преживяхме тежка вечер. Френските бири са по-силни, отколкото очаквахме. Давай, тате, вдигни оборотите", казва Фюри във видеото

Той все пак взе отношение по повод агресивното си поведение, което застраши сигуността на много хора. Боксьорът не е арестуван и не му е повдигнато обвинение за хулиганство.

"Един клип, качен от други хора, не означава нищо. Прекарвам си добре, оставете ме на спокойствие. Ясно ми е, че завиждате" каза Фюри в социалните мрежи

Това не е първият случай, когато Тайсън Фюри се забърква в неприятности. През 2020 година той беше хванат да шофира под влиянието на алкохол и наркотици.

През 2018 година Фюри качи видео, в което разказва хомофобски и расистки вицове. Това предизвика вълна от възмущение сред част от спортната общественост в родината му.

През 2015 година беше хванат с кокаин, което си е допинг и му бе наложена забрана да се боксира в период от две години.