Дерек Чисора знае на какво е способен Кубрат Пулев. Британецът бе победен от Кобрата през 2016 година, когато двамата се изправиха един срещу друг в спор за европейската титла в тежката категория, а в навечерието на днешния двубой на българската звезда срещу Антъни Джошуа, залог в който е световната титла, Чисора сподели свотие очаквания. 

“Ей Джей се е боксирал с доста по-добри атлети от Пулев, ако трябва да бъда честен. Очаквам хубав мач. Джошуа ще даде всичко от себе си, Кубрат пък ще се опита да го забави. Заради това обичаме този спорт - защото на ринга има двама боксьори. Единият трябва да победи, а другият- да загуби. Така че няма да е изненада, ако Пулев победи и Ей Джей загуби”, заяви Чисора в интервю за Sky Sports.

Дългоочакваната битка между Пулев и Джошуа е тази вечер в лондонската зала “Уембли Арина”. Двамата трябваше да се боксират още през 2017 година, но тогава контузиян а Кубрат осуети събитието. Първоначалната дата за сегашния двубой пък бе през юни, при това на огромнния “Тотнъм Хотспър Стейдиъм”, отново в английската столиця, но пандемията от COVID-19 доведе до шестмесечно отлагане.

И двамата боксьори имат само по една загуба в кариерите си като професионалисти до момента. Джошуа отстъпи пред мексиканеца Анди Руис, но след това взе реванш, докато Кубрат бе победен от Владимир Кличко при предишния си опит да вземе световната титла. 

Очаква се двамата да излязат на ринга около полунощ тази вечер.