Балотели ”избухна” и прати Италия на финал (видео)

Италия успя да победи отбора на Германия с 1:2 в изключително драматичен двубой и по този начин се класира за финала на Евро 2012, в който Скуадра ще срещне отбора на Испания.

Обратно в новината

Коментари - Балотели ”избухна” и прати Италия на финал (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Животноооооо!!!! Няма такъв играч на европейското,просто е уникален. Браво на момчето,сега му остава да разкаже играта и на испанците.

Форца Италия

Абе, дир-а, да не сте приятелчета с Yoggie-do-you-ЛЬОВ-it, че не ми публикувате коментара?

браво на това негурче на 3ч е рипа бяга, бележе а нашя барбук на з0 и вече за нищо не става :-) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Селянино завистлив, не стига че си неграмотен, но си и прекалено глупав. злобата и завистта ли ти изпиха целия акъл? Бербатов е по възрастен от Балотели с повече от 9 години. Италианецът е роден през 1990 . Не знам как успя да сметнешгодините му като 34 .

Не сакам на мен да ми е добре, на Вуте да му е зле. Ще си запаля плевнята, за да изгори на комшията къщата. И т.н., и т.н. Щом ти харесва негрото му се радвай и го прославяй. Защо трябва да плюеш и разпространяваш лъжи?!?

Още доста сополки трябва да хапне Йогито, докато стане шампион. Специално за него и за тъжните момчета от Байерн, които тази година пипат само калъфки, е следното парче: ....та нима кога си чоплиш / със усърдие в нослето, / вадейки сополки гъсти / си ги буташ във ду*ето ?

Каква Италия, тоя е негър

негър а 1000000 пъти по талантвлив и богат от теб, каква драма а селянино гладен? :)

Омъжи се за него щом намираш само плюсове.