Бербо няма да се върне в националния тим (видео)

Голмайсторът за всички времена на българския национален отбор Димитър Бербатов обяви, че не смята отново да облече фланелката на представителния ни тим точно 844 дни, след като реши да се оттегли.

Обратно в новината

Коментари - Бербо няма да се върне в националния тим (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалък безродник! Дори откровени тъпаци като Стоичков, Чичовото или Емо Костадинов не биха постъпили така. Точно той може да си позволи да играе за слава. По времето на Гунди, Котков, Бонев и пр. в националния отбор също постоянно имаше проблеми, сравними за времето си със сегашните. Но за тези ХОРА беше въпрос на чест да играят за България! Независимо от продажните политици и спортни ръководители. България е над всичко и всички!

Ха-ха-ха. Знаете ли как викат на насранковци, взели се насериозно, които "създават смут"? СМУТЛЬОВЦИ.

Предател!!!

Аз не мога да разбера защо още я калесват тази ЛИГЛА?! Смотаняк насран. И с тази пресконференция...този смотаняк съвсем се е взел насериозно нещо, но от всяка негова дума и изказване лъхаше безгранична простотия. Бербатов, не се връщай никога повече в България! Лигло смотана, предател, ти си СРАМ. Простак ненадминат.....

Хахаха,човека си взима по 100,000 паунда на седмица,пък вие си чукайте по клавиатурата.Като гледам тук какви "родолюбци"има,направо ми се изправя косата. Дерзайте,това ви се отдава превъзходно.

не на този. Тоа не е българин...

Бербатов е вкарал 55 гола в 143 мача за 4 сезона в МЮ. На никой не му трябва такъв нападател. Роналдо има вкарани 57 гола само за сезон 2011/2012. Съра много бързо прецени как се е набутал с него, но му трябваше страшно много време да се отърве от него. Италинаските клубове могат само да се радват, че не се набутаха.

brbat, i ti si edno durvo...

куклата "барби" няма да играе за балгария, защото бедната ни даржава не може да плати достатачно на този алчен родооцтапник. балгарската поговорка е: лакомо дупе крав сере.

престанете да пишете за този алчен безродник. ако е бил толкова добар, колкото си мисли, нямаше да тарка резервната скамеика на унаитед. пази боже слепо да прогледа.. куклата "барби" сама ще си счупи главата.

тъпак - предател. Ако бяхме в Северна Корея досега да са го изпратили в трудов лагер и ще знае дали ще бъде в националния отбор или не

А бе виж сега. Педал си и педал ша си останеш.

стига ме занимавахте с това малоумно лайно....

Цирк "Бербатов"гостува във "Фулъм" Англия.Същия цирк бе у нас-знаем му номерата!

ХХ

1234 e прав. В националния няма пари, а за честа на страна - каква му е ползата!

по-добър няма, но се радвам, че няма да гледам този надут пуяк да играе за България

Iavno e za natzionalnia na macedonia . Chuvstva se macedonetz

Аз смятам, че ние трябва да подкрепим най-добрия Български футболист! На кой друг, ако не него разчитаме да ни радва с футболни изяви? И нека някой от плщешите по него да ми каже кой български футболист в момента е по-добър от Бербатов! Еми няма по-добър, ако някой твърди обратното - да ходи по чалготеките при неговите си "футбалисти"! Успех, Митко! Никое нищожество от плюешите по форума не може да те стигне - ти си прекалено далеч от тях!

SH

Ха, ха, ха.... Забрави да кажеш, че е и много НАВИСОКО, но в момента лети като метеор към земята и не се знае каква голяма дупка ще изкопае при досега си с нея... :D

Бербо, ти си гола вода като човек. Имах лошо мнение за сър Алекс Фъргюсън, но сега разбирам, че той е бил прав. Ти разочарова много български деца с наглостта си.

Точно така. Не се връщай никога. Това заслужават. Само броят парите му. Изкарайте ги и вие, бе, неудачници! За какво да се връща, само за да му въртят номера. Като са оправни, ще се оправят и без него. Ама сме вече в ранкинга на ФИФА и след Нова Каледония, ако въобще има футбол там.

Давааай Дасвидааанияяя...

пулен нещастник *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

не ви ли писна да ни занимават всеки ден с НЕГОВИТЕ въпроси?! сякаш ежедневните саги около Валери и Николета дори стават по-интересни! Вече става смешно!

той съра го отсвири след пазарлъка за по голяма заплата,щото номера на Рунито мина,ама нашето момче не е англичанче,тъй че да се сърди на себе си ,а за националния е длъжен независимо от всичко все едно да те нападнат и ти да откажеш да защитаваш страната си

Прав е за какво му е тая кочина, в държавата кочина.

на снимката казва,я си еб..е майката и вие е националния ай сиктир,аман от вас.......

и правилно ,на зла круша зъл прът.

Чудя се на чичовото. Ти забрави ли как Бонев се молеше на оня тъпанар Стоичков и му беше заявено , че вече не е българин. Хората след осиране правят нов отбор с играчи да 25 г. и ги обиграват.Най-добре от вътрешното първенство. Има достатъчно време да се сработват.

на снимката казва,я си ебете майката и националния и вие ай сиктир...

За какво е Бербатов на нац. отбор на България? Ще промени ли трагичния облик на родния тим - НЕ. Имаме ли шансове с Бербатов да се класираме за световното - НЕ. Е, що плюете тогава? Бил родоотстъпник, бил предател и т.н. Оставете на мира най-добрия ни футболист в момента (такъв, при тая политика, няма да видим още 50). години). Хем не го харесвате и не пропускате да злобеете по негов адрес, хем пък бил предател, като отказа да играе за национала. Какво се е променило след като си тръгна. НИЩО.... Сори - по-зле стана. Отборът ни е просто жалък. И какво да прави Бербатов там. Оставете на мира Бербатов, гледайте един българин как играе по Европата още 2-3 години и после МРАК!

Оставете го момчето ТОЛКОЗ МУ Е АКЪЛЯ.

Браво, Мите! Евала за решението! Това заслужава народа, който те подкрепяше и гледаше мачовете на Манчестър, докато ти търкаше пейките там! Същото ти пожелавам и във Фулъм. Заради такива решения и мрънкания не стана велик футболист и не остави следа в никой от отборите - ВЕЧНИЯ ВТОРИ>

Като чета какво е казал Бербатов, оставам с впечатлението, че той не се чувства българин, представя се едва ли не за англичанин, което отстрани погледнато е смешно, ама много смешно..........Не трябва повече нашата спортна журналистика да му обръща внимание, просто не заслужава!!!!!

До вчера 2/3 от пишещите по форумите бяха срещу връщането му. Сега - предател, не се връща. Кой е луд при такива настроения да дойде да мазохистира и то срещу Италия, автоматично превръщайки се в причина за логичната загуба. Нали заради такива настроения се отказа?! Или трябва да има някой, който да бъде плют, за да бъде оправдана нечия неадекватност?!

прибира се барбито,жена му от вратата: -каде беше? -бях да ритам, -лажеш!,защо не си изпотен,защо не ти мирише фанелката? -ама,аз ритах з анационалния...

Бива простота и неграмотност, ама някой направо бият рекорди....

пич, върна ме в първи клас с това писане...

за какво ни е този дърт парцал??

Надявам се Бербатов да играе много добре сега и да вкарва много много голове, онзи надут дъртак да си глътне дъвката най-после и да види, че е сгрешил.

Браво на Бербатов!Постъпи мъжки и запази личното си достойнство.Българите имат робска психика.Всяко опълчване се оплюва.Защо да играе в националния? Пак да го хулят разни недорасли журналисти, които не могат да различат пас от шут,или сополанковци да го освиркват и да му дават акъл.Докато българинът не се научи да уважава, така ще бъде. Шапка му свалям на Бербатов. Той и Йорадан Йовчев, наистина по различен начин, защитиха спортната чест на България.

Много точно изказвазване. С кой ще играе в националния отбор? Ние реално имаме ли футболисти на ниво за квалификациите? За мен не! А, какво да кажа за него, който е от години в този бизнес и то в една от най-силните национални лиги.

Алчен е,това му изяде главата.

недей да пишеш глупости! ти направи ли си сметката със 100 000 лири седмично какво може да се купи? за един месец - четири апартамента, за другия месец - 3-4 автомобила, а за третия, четвъртия, петия? човекът си харчи с мярка - с неговата мярка, но все пак с мярка, за алчност не става дума!

Отиде във Фулъм, защото Мартин Йол е там и поне ще го пуска да играе малко повече от другите тренери в другите отбори, това истината, какво да се лъжем сега. Просто оня помияр съра му смачка огромното самочувствие...

защо изобщо обръщаме внимание на един толкова слаб футболист.не е играл години нормален футбол. че то и стоичков да повикат в националния тогава-няма да е по зле. А куклата барби само след 3 седмици и във Фулъм ще е на пейката.Защото не можеш да прецакваш хората и да търсиш уважение. съра го взе с личния си автомобил на времето -а той му се отплати разхождайки фанелката 3 години без дори да се изпоти

а защо световноизвестния футболист да играе за държавата на сульовците ??? отива ти на манталитета и управлението и стандарта и кочината в която живееш

Кой е известния футболист? И за коя държава говориш? Ако е за твоето отечество ти си СУПЕРСУЛЬО и БЕЗРОДНИК! Аман от душевни мангали!!!!!!!!!!!!

Митко да не се прави на много отворен. Като му е отминало времето защо разиграва 3 клуба до последният момент? Заради пари, а в националния пари няма. Всички спортисти днес са меркантилини типове. Такъв стана живота, но да си го признае, а не да ни говори глупости.

Как ще му е минало времето за националния, след като взема по 100000 лири на седмица , а в националната ни гарнитура да се подвизават играчи с 5-10000 лв. на месец - нещо, не ми се вижда убедителни аргументите му, а и възраста му не е голяма и е много добра за игра...

Според мен е много прав - на негово място щях да постъпя така - и още нещо - всички знаем това което пише в пресата, но никой не знае истината.

Абе, стига сте го канили тоя родолюбец, бре! То па бива ли да се унижават всички толкова и да му се молят на тоя търговец....Той е доказал, че парите са най- важното нещо в живота му. Аман от набедената ни звезда, която стана голмайстор на Англия без да е вкарал 1 гол на отбор от първите шест. По същия начин и в националния...колко са му головете срещу големи отбори? Седя в национала само за да подобри рекорда на Бонев срещу аутсайдерите на Европа и после се оттегли госпожата. Пълен смешник!

нали не се чудиш що никой не те репликира? щото... гледаш различен човек например

и все пак си остава наи добрия ни играч досега, ялко че няма да играе за национала но и като гледа нивото му на игра то си е трагедия и загуба на време да се занимава. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

смотандур *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Смотандур си ти! Заради такива тъпанари като теб не си заслужава да се хаби! Всички сте много компетентни и разбирате от футбол! Няма що!