Михаел Шумахер започна да реагира на гласове

Седемкратният световен шампион по автомобилизъм във Формула 1, германският пилот Михаел Шумахер, е започнал да реагира на гласовете на заобикалящите го.

Обратно в новината

Коментари - Михаел Шумахер започна да реагира на гласове | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дай Боже да оздравее, знам какво е да изгубиш млад човек и на никой не го пожелавам!

Той не е млад...но дай боже да оздравее, да...и аз го харесвах много като състезател...

Good luck Shumi.Wake up.You can do it.

Какви молитви бе, Маса? Лекари, които са учили цял живот, скъпоплатени лекарства и машини ... какви молитви? Всичко най-добро за Шуми!

Мога ли да Ви помоля да не коментирате нещо, което не разбирате. Ако разбирахте механизма на молитвата, как действа този инструмент за призоваване, нямаше да пишете така. Ако някога сте искали нещо, трудили сте се за него и сте го осъществили, въпреки много трудности, пречки и проява на воля, но в тежките моменти сте се молели да преминете препятствията и сте постигнали успех! Това вашата молитва, не отнемайте правото на хората да вярват, че тяхната молба ще бъде чута, и ще бъдат изпратени най-добрите методи и инструменти тя да се сбъдне, а в случая да се възстанови един болен човек!

Заврете си молитвите .... Не пречите на никого, докато ги дуднете в някое ъгълче. А пред МИСЛЕЩИ хора просто си трайте.

абе аз се моля левски да се прероди,ама не се получава.една цурковна мишка г предаде юнищоги булгаря.млукваи и не се обагдаи.

Първо молитвата не е ИНСТРУМЕНТ за нищо и второ тя няма МЕХАНИЗЪМ на действие. Българите масово не са наясно с някой елементарни морални постановки на западната цивилизация - когато някой казва, че се моли за някого, не означава, че омаловажава работата на професионалистите, или че е дълбоко религиозен а че е съпричастен, както с пострадалия, така и със семейството му. Между другото Айнщайн не е бил религиозен в смисъла който вие влагате, най-много да е бил дейст.

Дано Шумахер се възстанови напълно!