Коментари - Гонзо: Този палячо развали мача, той не трябва да свири повече | Корнер.dir.bg
назад

Гонзо: Този палячо развали мача, той не трябва да свири повече

Спортният директор на Левски - Георги Иванов изрази гневно мнението си относно съдийството при равенството 2:2 срещу Литекс, в което "сините" получиха два червени картона и изпуснаха победата в последната минута. При втория гол за Литекс "сините" имаха претенции за нарушение срещу Живко Миланов, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Гонзо: Този палячо развали мача, той не трябва да свири повече | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 9

палячото е развалил мача след като си му измучал на 2 пъти преди Бай Ганьо да грухне. Трябвало е да започне с уефскарското грухтене

Мога да кажа само... Говню,Говню.... тупо прасе такова

абе ти във всчики форуми едно и също ли пишеш? не можеш ли да измислиш нещо по-умно и по-различно

Отбора на народа е само за обора. Още първото полувреме съдията трябваше да разгони половината левскари. Това не беше футбол. Говедата се настъпваха, ритаха и бодяха с рогата в безсилието си да контролират играта. Най- голямото говедо беше и си остана до края Бардон. Литекс заслужаваше победа. Говедарчето Гонзо да бъде наказан от БФС за непристойно поведение и обида на длъжностно лице. Батков като не плаща на съдиите се вижда колко добър отбор е Лефски.

еи гларус гледаи си селското отборче.

усещам болка в червените фенове защото литех ги попиля преди няколко седмици а левски се представи отлично сус 9 срещу 12!и коклкото да плуете гонзо тои е прав само за веско не е защото си го изгони честно но за енйо нямаше никакув картон!какво да говорим преди няколко часа се видя кои е наи-добрия в бг!сами срещу всички!

Абсолютно безпристрастно - слабо съдийство, нямаше основания за червен картон на Кръстовчев, нямаше и нарушение срещу играч на Левски при втория гол на Литекс. Георги Иванов е разбираемо афектиран, но не съдията е основната причина Левски да изпусне победата.

като падате все ревете,като малачета

ти нямаш място на пистата,а не садията