"Съдийството беше спорно и според мен нарочно. Ако този е най-добрият съдия в България, представям си другите какви са. За мен е нарочно. Не знам дали Димо Момиров трябва да управлява тази клика. Този палячо (б.а.- Николай Йорданов) развали мача. Картонът на Минев не съществува, както и двата на Еньо Кръстовчев за борба във въздуха. Вторият гол беше безумен, безумен бе и целият мач. Този съдия не трябва да свири повече", заяви Иванов на излизане от стадион "Георги Аспарухов".
Георги Иванов добави, че в този мач футболистите на Левски са играли перфектно и ако показват същата класа до края на шампионата, няма как да загубят дори и един мача. Той благодари на футболистите си и на публиката.
"Благодаря на футболистите. Те показаха, че са истински мъже. Това е Левски. Благодаря и на публиката. Някои хора обаче вече прекаляват. Живко Миланов ми каза, че има нарушение срещу него при втория гол, защото футболист на Литекс го е бутнал. Аз вярвам на моите футболисти. Вече никой не е доволен от съдийството, така че е нормално да искаме оставките на Боби Михайлов и на Димо Момиров. Те двамата явно не могат да управляват. Левски е единственият клуб, който иска да печели честно. Малко съм остър, може би и уморен, но това е истината", категоричен е Иванов.
В края на изказването си Георги Иванов постави и въпросите, които ще бъдат център на дискусиите в следващите дни. Те са: "Малко ли е да ти изгонят нечестно двама човека? А за Радостин Кишишев червен картон има ли? Защо има жълт картон за Зе Соарес? Защото беше ударен ли?".