Лусио Вагнер си тръгна от Левски със сълзи на очите

Бразилецът Лусио Вагнер даде прощалната си пресконференция като играч на Левски. Изпращането на левия бек бе изключително трогателно, съобщи Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Лусио Вагнер си тръгна от Левски със сълзи на очите | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Благодаря на Лусио за дългите години вярна служба от името на целия сектор Б! Желая му много щастие! САМО ЛЕВСКИ!!!

Всяка раздяла с любимец е тежка. Да момчета, такъв е живота. Радващо е това, че всичко става по един прекрасен начин(ако може да се каже за раздяла с любимец "прекрасна"). Да е жив и здрав да се развива по нататък и да носи в сърцето си България и обичта на феновете към него(защото в много случаи е бил българин не само по паспорт.) Успех Лусио! И стискай палци на Левски за нова титла и нови успехи.

Всяка раздяла е тъжна, дори и с боклук от Левски.

Първо - поздравления за Вагнер, че толкова време се стараеше за моят любим отбор! И второ - много сте неграмотни, не можете да пишете елементарни думи, жал ми е за вас..... тук не става въпрос за технически грешки, а за ПРАВОПИСНИ, което говори за вас само едно - простички сте....

Благодарим ти за всичко,ти бе по голям левскар от много българи...

Раздялата с един играч, който е играл с години в тима е тежка, но времете му беше дошло, тъжно трябва да ни е за Миланов и Зе Соарес, който също дадоха много на отбора.

чао вагнер! ти оставаш завинаги в нашите сарца! само левски!!!

чао лусио, дано синат ти да е като теб да играе до краи за отбора си...а левски няма да имат следващите 20 година такива играчи каквито имаше :(

Руиз

Всяка раздяла е тъжна.

В родината му ще се пукнат от смях като направи 2-3 оборота, за да си я нагласи на удобния крак. Иначе - срам за нас, че такъв играч дълго време беше най-добрия на поста си в националния!!! Благодаря, Лусио, на добър час и Само Левски!