Бербатов станал противен на всички в националния

Лигльото Димитър Бербатов е опротивял на всички в националния, пише днес в свой материал вестник "7 дни спорт", който цитира източник от съблекалнята на "А" отбора, предаде Novsport.

Обратно в новината

Коментари - Бербатов станал противен на всички в националния | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре ве, футболни величия.... Значи да го кажем кратко и ясно: Щом играят онея тримцата има проблем, четвъртия те него и без това не го пускат.... :) хахаха Ами господа, решението е лесно: Да не се викат в националния отбор.! А кой трябва да вземе това решение? Е като си отговорите, може и да се светнете, защо не ни върви футбола. А това 7 дни... до сега не съм им бил голям фен, вече ще знам да ги избягвам от далеч. Дебилна статия, да почеше дебилското его, на футболните "разбирачи"....

Не зная кой е писал това, но надявам се не се смята за журналист. Вие господине сте чист "блогър". Какъвто и да е Бербо, такъв стил на писане е недопустим за една медия. Както и да е. Нагледали сме се на професионални аматьори и няма какво да се обсъжда. Иначе да Бербо какво да кажа. Как пък може всички най-успели играчи да са ви в окото на Вас. Бербо бил флегма, Марто бил стар, Стилян ту играе ту не, Божинов е смъртна резерва. Не разбрахте, че щом едни треньор не може да обедини един отбор, а медиите правят всякакви усилия да го доразкъсат това не моди до нищо добро. Фразата "градивна критика" за Вас е химера. Вие сте просто махленски клюкари. И ако не виждате, че във футбула се повтаря една добре позната от близкото минало ситуация от родния волейбол, в която едно човече на чело на добър екип го съсипва и го влачи в калка поради собствената си елементарност и некадърност. Нека си играят тогава всякакви разноцветни типове в националния ни отбор, а истински добрите български играчи да правят пари за чуждестранните клубове и да радват чуждите фенове. .... Защото уважаеми дами и господа българина е фен само на себе си и се дави в зависническа злоба.... Приятно гледане и на родното футболно първенство, което може спокойно да бъде кръстено "Левски-ЦСКА А-Група" Ари със здраве

Няма какво повече да се добави, НО АЗ СЪМ ГО ИЗТЪКВАЛ ТОВА, ОТКАКТО ПИША ВЪВ ФОРУМА !!! ВЪН КУКЛИЧКАТА ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР ПО ФУТБОЛ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ !!! За да имаме успехи, трябва да залагаме на футболисти, които горят в играта и се раздават на терена!!! ЧЕСТТА НА БЪЛГАРИЯ СЕ ЗАЩИТАВА В БИТКА, А НЕ В ИЗХВЪРЛЯНИЯ И ОПРАВДАНИЯ ПРЕД ЖУРНАЛИСТИТЕ !!! УСПЕХ НА БЪЛГАРСКИТЕ ЛЪВОВЕ В ПРЕДСТОЯЩИТЕ КВАЛИФИКАЦИИ!!!....

Прав си баце! Яз у Бацова мала всеки мач се раздавам, па играм само за кило ракия и две - карвъвица. Стаям за отробо, а, кво ше кажеш?!

Бербатов да ни е проблема

Братле , проблемите са много , но тоя ги влошава безумно повече и тва много отдавна трябваше да го знае цяла футболна България !

и пуснете новината за мача берое и цска, мухахахаха

националиният ни отбор играе силно когато звездите ни играят в италянски испански нбемски или френски отбори.... в момента звездите ни играят в англииски отбори...манталитета на хората и футболистите там е по различен.... звездите ни са се адаптирали кам този начин на игра и поведение на терена.... трудни ще им баде да се сработят с националите от ватрешното ни парвенство... така че не ги садете...а проявете малко разбиране....

Статиятя за кой ли път пак не е подписана. И за кой ли път пак прилича на аутсайдерско изпълнение! Вижте цитатите : “Според някои от играчите”, “свидетелства източник от отбора”,“недоволстват национали”, “Твърди се още” ,”говорели си тихичко играчите”…и т.н и т.н .За Б.Михайлов и Сираков се казва ,че: “Засега обаче двамата си траят”.Що за “журналистика” е тая ,която се позовава на слухове и предположения вместо на факти и интервюта !?Все едно клюкарките от махалата са цъфнали в “7 дни спорт”! Повече намирисва ва интригантство и клеветничество. За измислянето на прякори, най- типично за формни слабоумници,въобще не ми се споменава-пълна профания и низост.На всичко отгоре “статията” завършва със завистлитво-истеричен апломб ,колко добре печелил Бербатов!??Все едно Берба ги е крал тея пари от Еврофондовете. И пак ще кажа- Статиите по това се отличават от Коментарите-те са ПОДПИСАНИ ,не са анонимни, а в авторитетните издания дори присъства снимка на журналиста

ДОБРЕ БЕ , Г-Н Z , ПОДПИСАНА , НЕПОДПИСАНА , КВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА ? НЕЩО НЕВЯРНО ДА ИМА В ТАЯ СТАТИЯ ??? ТОЯ К... Е ЯСЕН МНОГО , МНОГО ОТДАВНА. ПЪЛЕН РЕЗИЛ И СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ КАТО НАЦИЯ , ЩОТО ПРОСЛАВИ ГАДНИЯ НИ МАНТАЛИТЕТ. И ТВА , ЧЕ ОЩЕ ГО ТЪРПЯТ - В ДОПЪЛНЕНИЕ КЪМ КАЛПАВИШЯ НИ МАНТАЛИТЕТ !!!

От националния не да се вадят този или онзи играч, а завинаги да се чупят Сираков и Михайлов, те влияят отрицателно!!!!

отбора на бг е калпав и за нищо не става. не е виновен бербатов а всички като цяло. един добур отбор е наи-вече добур колектив.

Бербатов колко време трябва да го чакаме и колко първенства да пропуснем и то с УНИЖЕНИЕ за да разберем че националният отбор няма нужда от балерина. Няма ефективност това момче тук и това е. Отделно ,че и Мъри не става, няма авторитета, а сигурно и знанията как да стане играта. Единствено се прекланям пред Петровите - Стилян и Мартин за хъса с който играят. Лентата трябва да я носи Стилян. Трябва да се почне с нов треньор, нoви футболисти / ако ще и от чепръчене / и нова стратегия за националният отбор.

Предлагам вместо Бербо да играе Гацо Бацов от Аякс - Ребърково! Дано тогава получите оргазъм, наведени човекоподобни такива!!!

Бербатов преди време го каза-някои футболисти трябва да наблегнат в отборите си на основни неща ,като подаване и спиране на топката, ама те сульо и пульо се обиждат като им го кажеш.как да стигнем до гол като 50 % от пасовете са грешни,нашите мислят си че като карат мерцедеси и вече са футболисти.нашия национален отбор е съставен от самодейци,ама не им харесва истината а рибата иванков вместо да се цупи да вземе да се омита,

по голям от стичков няма и няма да има.....

Това е другото голямо дърво !!!

Нищо не става от тоя и това си е. и чужди и наши вече го плюят наред. задминал бил стоичков. по кво бе,височина ли? леле колко са заблудени хората в този форум. за нищо не ставаааа..... не мислете че разбирате от футбол повече от онези на острова. те и челси например си имат един "бербатов". казва се анелка. за него обаче никои нищо не пише. защо ли?

докога ще ни занимават с този лайномет

Ха ха сините некадърници започнаха с оправданията - като не ви харесва бербатов намерете му заместник - може би гонзо да играе в нападение ! А бастуна иванков като пуска по 10 гола не знам кой трябва да играе в атака за да изравним ! Истината е една - откакто БФС е синьо, откакто треньора е левскар и привлича цялата синя измет в националният - България няма да се класира за нито едзно първенство ! ЗАщото на герена никога не се е играл футбол - въртят се далавери и се купуват мачове - но не се играе футбол ! ЗАтова докато левскари управляват футболът ни ще сме на дъното - засега това се потвърждава на 100 % !!!

Едно си баба знае, едно си баба бае! Как не ти омръзна да пишеш едни и същи простотии, малоумнико? Вече приличаш на стар чорап - постоянно излъчваш една миризма на мръсно изастояло. Ха кажи сега, кои толкова левскари е взел Мъри в отбора и как се представиха "червените юнаци" като Иван Иванов? Отделен е въпроса, че в националния няма сини, червени, зелени и др.п., а - национали, които играят (поне - би се очаквало да го правят) за честта на България. Само изключително малоумни и първобитни типове като теб намират за оригинално да делят националите на клубна принадлежност. Ама и какво друго да се очаква от тебеподобните - за вас времето е спряло на 9.ІХ.1944 г. Жалък тип!!!!

Абсолютно всеки ред написан в статията отговаря на профила на нашия мухлъо! Токлова безхаберен и надменен боклук национала ни никога не е имал. От как задмина Стоичков по голове, от тоя сноб само чалъми виждаме, и даже няма и светлинка в тунел нещо да се промени! Само Стилян остана в тая разпасана команда да бъхти за лудо, ама и той ли докога? Третия кон е винаги контузен, а и е пред изхвърляне от шейховете на Сити, и едва ли му е до национална чест, след като му остават макс 2-3 години игра, от които поне едната ще е контузен! Това безхаберие обаче идва отгоре..... Плешо-Обичката и Хасковския шестак са в основата на цялата тази мизерия!!!

Стенли, Бербато и Мартин Петров са единствените истински и качествени футболисти в настоящия футболен отбор. Останалите са лигави момчета, които са свикнали от пубертета (пардон - от юноши) да получават огромни пари без да се потят предварително. И без да си плащат данъците за това, като нормални хора. Уважаеми футболни отрепки, критикува се само, ако можеш повече от критикувания! Запомнете го за цял живот, абонати на кръчми, силиконови красавици и интернет- кафенца.

Ти случайно да не си адвокат на трите коня...??? Или само на теб не е ясно, че от тия боклуци нищо повече неможе да се очаква, отиде си това поколение без да го запомним с нищо! А ти като можеш повече от тук коментиращите, иди им лижи задниците, и се надявай на нещо повече! И не бъди толкова либерал, че всички ще т исе смеят...

Без Бербатов националния ще е по-добре. Гаранция! Много тегава личност е.

Стига с тя глъпости. исгонихте иванков с тя коментари а сега и бербатов готеите. явно беше че булгаря не излезне за победа срешу полша. дано е така защото иначе трениорските грешки бяха такива че да му бъде забранено на буде забронено да се доблигава да стадион на 50км, нещо което в булгаря е много лесно туи като има два стадиона на крус. проблемите в насионалня не са големе. божинов малко пред бербатов марто и благо крила стилян и ангелов в центара и манолев децен бец. остават 3 защитници. всичко само не и иванов. на прув поглет игра добре но когато гледах на запис вцички голове на занис, видях че те са заради негови индивидуални грешки. не трябва бербаров да е наи офанзивен таи като не му се дават добри пасове а и тои е по неубходим за изнасянето на топката. мури трабва да намери 3 защитника, не моге да няма. то иначе с тоя отбор и аз ше направя по добур резултат и ше ги класирам, но без иванов.

Заглавието звучи като реклама за Бербатов.Селския футбол в Англия е на по-високо ниво от играта на националният ни отбор.

Майко мила егати статията егати нещото. Ехати фенщината егати лефскарщината. Преди поне тук в дир.бг мислех,че няма да срещна подобен тип статии от които лъха фенщината на един некадърен драскач получил поле за изява.Ужас и страхотия! На мястото на Бербо,че и на Стенли и на Марто Петров директно се махам,да дам път на "младите",да видиме тогава какво ще стане,особено с този велик треньор и това още по-велико ръководство в ръцете на Бобчо и Насчо,директора на националните отбори....или сиреч,да ви стане по-ясно какво точно значи този пост - ами това е нещо като шеф на вятъра!

Поредната полюция на българските спортни журналя! Кой пък от тях влезе в съблекалнята, та чу какво си "мърморят" някои от националите?! За N-ти път се убеждавам колко вредни са за футбола т.нар. "журналисти" - бълват само интриги, злоба, смрад! Вярно е, че в този мач Бербо не игра кой знае какво - пропусна две чисти положения, при второто от което го насмете Иван Иванов, после Мъри го смени. Е, хубаво - ще се откаже и той като Иванков, сигурно и Стенли ще го последва. И какво печелим?! Остават мърморковците, които ще радват журналята, давайки им многобройни поводи да продължават да лайнословят!!! Голям кеф, евлла! После взимаме за национален селекционер Фабио Капело, за централен нападател - Гацо Бацов и... класиране от раз на всяко ЕП и през едно СП!!!! Е, това е от мен, останалото е от Лукаваго:))

да си плюем дружно по берби и нещата в националния да си стоят едни и сащи.. с него е зле ама без него какво ще е ще ми кажеш ли .. и в мача с полша аз не видях бербатов да го марзи.. даже се връщаше назад да помага на другите некадърници ... и съм сигурен , че никои не го плюе в саблекалнята , а статията е авторско изсиране ...

Стега сте ни занимавали с тази селска утрепка,която не става за нищо!То че е бездарен некадърник,ама поне да имаше желание у него!И как можаха да го наградят за футболист номер 1 на България!Штилян беше 200 пъти по-заслужил от тая пародия мръсна!Нещастник,да си дчупиш краката дано!

най-после две истински думи за това леке тия,който го защитават,да вземат сега памук и да отидат да му крепят топките може и по една тръба да мо извъртят

Ти си по тъп и елементарен даже от отбора, на който си фен! Което само по себе си е постижение.

заменям бербатов за иванков ,които за 2008-2009 е вкарал повече голове от моето момче берба

има нжкакви качества,но от манекен футболист не става...това и сур алех маи го разбра.да си седи в му на националня манекени не му тржбват....

Абе що не си викнете Гонзо и ми дайте Берба завинаги, кво го разкарвахте да играе в тая кална нива, да се кунтузи ли искате...и без това Боби затрива футбола във вашата малка и красива страна, бавно но сигурно!

Фарги ти си продазен педио.д.... го на всички англичани.

БЕРБА , ОТКАЖИ СЕ БЕ ПИЧ !! ТАЗИ СТРАНА ОТ СЕЛЯНИ НЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВА. СТРАНАТА СИМВОЛИЗИРАЩА КЕНЕФ - ЗАЩО ЛИ ?

иска да играе срещу бразилците на дунга... ако стоилов е като дунга няма и да го повика в национала. ялко е, че има техника и поглед варху играт и то на ниво световна класа, но борбеност и желание за победа крагла нула и то на квадрат.примадоната не заслуява националният екип.

Като чета изказванията на съотборниците на Бербатов, те са си 100% бългаска простотия и завист... Разбирам да бяха всичките толкова добри колкото него, че да го критикуват ама не са ! Сега започвам да разбирам защо и Стоичков не успя да направи нещо с тия спънати коне. Той може да си е прост човека, но с такава завист и интриги, никой не може да се бори.

Този жалък жирналист дето е писал това, защо не сподели кое некадърно футболистче му е наговорили това, ако въобще е вярно. А иначе мрънкала има в националния и то не 1 и двама - Иван Иванов например. Завиждат и на парите,а не си гледат успехите и качествата. Живко Миланов и той ... желание да, но нищо повече. Мартин Камбуров - болни амбиции на президента на клуба му ... само немски треньор може да въведе ред, но ... тогава и доста псевдо ръководители ще си тръгнат

Ми да не играе, пича! Да видим оня бохолюльо Божинов, оня смешник от Израел или някой друг освен Стилиян може би дали ще вкарва голове! Скапаняците зад Митко го плюят от злоба - щото никога нито ще играят в отбор от ранга на Юнайтед, нито ще получават неговите пари, нито ще могат да правят фокуси на терена, каквито той може.

Ами има една поговорка "Насила хубост не става". Който не иска да играе - да си каже и да не заема място в националния, а да си признае, че е родоотстъпник. То за пари се играе, ама когато слушаш химна, обличаш фланелката на националния - малко не пасва да гледаш да не си изцапаш екипа или да си намокриш фланелката с пот. Бербатов не е само манекен, той се опитва да пунтира Бекъм, но има да яде много хляб. Жалко, мислех, че поне той може да е родолюбец, а то се оказа че е сребролюбец и нищо повече.

Те понеже другите много се раздават особено тези в защита. Нищо не става от целия ни национален отбор.

Ей, журналистите сте най-големите помияри в тази държава! Заради такива глупости Стилян не говори вече с вас от години и имам чувството,че и Берба скоро ще направи същото, заради постоянните помии към него, в които дали има 1% истина, дали няма. И без това този нац. отбор е безнадежден, а дано се откажат бербо и Стилян да ви видиме кой ще ви е виновен тогава. Научете се да уважавате малкото българи, които ни прославят по света!

че има нещо вярно има,но пак и един човек отбор не прави!!!

Българинът не го пазят дяволи, за да не избяга от казана - българите един друг се дърпат за краката. По-елегантен и интелигентен футболист България не е имала! Трябва да се гордеем с Бербатов, а не да го оплюваме!

Aми те останалите некадарници като се раздават пук все ни бят като тупани.живко,пелето,иван иванов,минев това са все бездарни футболисти и те ако ще да играят и на 1000 процента просто нямат качества а седнали да мрункат.ние им берем срама че падат от които ги хване а те големците седнали да недоволстват срещу бербатов защото никога няма да имат парите му и успехите вав футбола.ами така е в живота ако си талантлив и имаш касмет печелиш много а ако си некадарен само мранкаш и правиш интриги.а на иванков му палнят кошарата наи-вече заради смешковците в защита,не казвам че и бербатов,мартин и стилян в някои мачове не са слаби но тези оцад са просто безнадеждни.

Уважаеми фенове, хубаво се коментира тук. Само, че нещата в националния отбор не вървят от доста време и това го видяха вече всички. При толкова играчи в чужбина не можем да направим боеспособен отбор. Без да го изключвам едва ли само Бербатов е виновен. Там нещата са въпрос най-напред на чест. Честта да те поканят да защитаваш цветовете на страната си и собствената си чест. Ако някой не му се играе значи не заслужава какава чест. Като играят в Англия най-напред там могат да се поучат на това. Морал и чест ! Колко остана от него в България ? Защо футболистите да са по различни? И ако освободят някого защото не му се играе да бъде завинаги. Без наказания ! Как мислите ще се отнесат английските фенове към един Бербатов отстранен от националния отбор ? Ще го унищожат !! Ако е вярно това, което се пише всеки такъв играч го заслужава !?

не е вярно

Разни хора- разни идеали. Има хора, които защитават, други-които обвиняват Бербатов. И двете страни са сигурно в нещо прави. За мен обаче не е важно колко взема лигл... в Манчестер, а какво прави на терена за НАЦИОНАЛНИЯ. Може да са много охулвани, но аз не помня такова поведение на СТИЧКОВ, СИРАКОВ, КОСТАДИНИВ, ТРИФОН ИВАНОВ, ......... ,тогава,когато се играе за НАЦИОНАЛНИЯ. За съжаление Берболигнятов в последно време не играе нищо и в официалните мачове, камо ли в приятелските. И като се вземе реалността, че начело на отбора е едно безхарактерно и некомпетентмо човече , какво повече да се пише за лигл...

е то се знае, че тои за националния нищо не е прави.не си спомням вав важен мач нещо да е направил.на албания всеки може, защо не вкара на големите.

Кажи му журналист и не го обиждай повече

Тоя който е писал статията колко пари взе за нея ? Или изобщо неразбираш от футбол или пишеш за квото ти плащат.Най-доброто което може да направи Бербо е да им тегли една майна.Няма смисъл да се занимава с палячовци.Хора дето немогат да спрат една топка... недоволстват. Няма такъв играч който да играе вместо целия отбор.

по-злобен и завистлив народ от нашия нема на тоз свят - тая статия е поредно доказателство.

Нищо не става от повечето в отбора,няма такова бехаберие.няма никакав хас все едно са наи големите великани,а в прочем са едни лиглиовци.единствено стилян,чавата и още един,двама се опитват да победят,но то така не става.

то и земетресението в Чили беше заради Бербатов,вече не е нац.отбор виновен ,виновен е манекена от Острова,а най-много ми хареса: На вратаря на Бурсаспор му писнало да му пълнят кошарата, а онзи отпред да прави каквото си иска.Ем така де той Бербо трева се връща да я пази кошарата ,а Иванков да се растича малко напреде...

Просташко, злобно и отгоре на всичко - лъжливо! След мача със Сърбия Бербо не игра 3 срещи на Юнайтед заради разтежение ("излезнал бил!). Напоследък пак играе с болки в коляното и прасеца. Ама да вземе наистина да им тегли една на некадърниците в националния и да се оправят без него!

Абсолутно прав си.да не играе повече в националния, че винаги тои е виновен за некадарността на всички от националния.злобата и завистта са абсолутно балгарска черта.да видим какво ще направят без него? все сащите некадарници ще си останат.да се маха момчето.балгарина маи не разбира, че една птичка пролет не прави!

напълно съм съгласен с теб ! ама ние сме си такива - завистливи копелета...

ти да не си му личен лекар та знаеш с какви болки е играл,или си просто много пристрастен.ако нема за какво нема да го оплюват и българи и англичани.всеки вижда че не вкарва голове,нали за това е там с номер 9.аиде гледаите по реално на нещата и стига сте го защитавали като негови адвокати.щото знаеш ли колко му пука на бербатов за това че се застъпваш за него.гледаи си кефа и не се впрягаи толкова.