Левски взе трите точки от Миньор след спорна дузпа

Левски победи Миньор с 3:1 след много спорна дузпа, отсъдена от рефера Ангел Ангелов, информира Novsport.

Обратно в новината

Коментари - Левски взе трите точки от Миньор след спорна дузпа | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Miro как да не се нервираш, като за първи път от 20 години българското първенство има шанса да стане интересно. До скоро приличахме на Шотландия с 2 отбора и още 16 махленски компании. Не че нямаха качества или желание, но без средства нищо не става. Най накрая в борбата активно се намесват още няколко смея да кажа прилични отбора - Литекс, Локо София, Черноморец(въпреки слабия финал на миналия полусезон), изключително прилично е представянето на Пирин, Славия, Миньор и Берое. Най-накрая можем да сме свидетели на добри мачове, като този левски-миньор. Един изключително мъжки мач, въпреки липсата на достатъчно положения за гол. Вижда се че тези отбори произвеждат качествени играчи, което се потвърди в зимния трансферен прозорец. Наистина това е нашия шанс да направим и добър национален отбор, тъй като вътрешното ни първенство е основен мотор за изграждане и израстване на младите играчи. Тук е мястото да спомена(нямам идея що точно тук е мястото ама карай), че съм фен на Миньор и от мача освен всичко друго разбрах, че екрана на телевизора е по-здрав от дистанционното ми (слава богу). Абе какво да ви кажа, те феновете говорят. Не може мач ЦСКА-Левски да събира 5000 зрители, а мач Миньор/Берое/Пирин/Черноморец VS Левски/ЦСКА да събира над 15000 (и то щото не побират повече стадионите им). Аз в събота съм пак на стадиона и с бога напред :)

Само не мога да разбера защо изобщо има още хора, който гледат и се интересуват от българското "първенство", та чак и се ядосват.

Еми намират си е такива глупаци. Патриоти, дето все още си стоят в България. Кво ти го дига мач Байер - Хамбургер а ?

Така де, няма само цесекарите да се мъчат срещу отбор от 10 човека:)) А сега - сериозно! Смятам, че, с оглед показаното на терена, Миньоро заслужаваше да вземе точка от мача. Зная, ще ми опонират - че прекалено бавели играта със симулации, че играли 10 души в защита и т.н. Вярно е, но е вярно и това, че ... ами има го в играта, когато си с човек по-малко на терена. Съвсем заслужено съдията изгони Л.Витанов от Миньоро - още първия картон трябваше да е червен, а втория си е направо за ефективна присъда от поне 3 години лишаване от свобода! Оттук нататък обаче, всичко, което направиха момчетата на Антон Велков беше правилно и заслужава уважение - с човек по-малко освен да затвориш играта и да атакуваш на контри друго не може да се направи. Дузпата! Ами - достатъчно спорна е, за да не се отсъжда, още повече - в края на мача! Вярно, на Миро Антоно му събуха обувката - явно защитникът на Миньоро го е настъпил, но от всички повторения това което видях е, че защитникът се стремеше да играе чисто и настъпването вероятно е плод на случайност. Пък и ситуацията беше такава, че едва ли "свогенския Чилик" щеше да направи нещо повече от това, което правеше и дотогава - да я замотае или да я ритне сватбарската над вратата. Вярно - в тази ситуация съдията няма толкова време за размишление, но още по-вярно е, че едва ли някога ще се свири такава дузпа за Миньор срещу Левски или срещу ЦСКА. Затова съм на мнение, че перничани заслужаваха да вземат точка от мача. За мен те и беройци са еталон за футбола, какъвто трябва да се играе в нашето иначе слабо първенство: самоотвержено, със себераздаване за честта на клуба и най-вече - за много по-малко пари, отколкото получават футболистите на т.нар. "грандове"! Всъщност, ако трябва да има покритие между заплатите на миньорци и беройци със желанието им да играят футбол - ами всеки от тях трябва да получава два пъти повече, отколкото колегата му в синия или червения отбор (за оранжевия да не говорим - там си падат по "Пиринско"). Е, това е от мен, останалото - от Лукаваго:))

БРИКЕТО ГО ОТНЕСЕ КАТО МИНЬОР МИНЬОРСКА КОЛИЧКА

Абе, гледам че много плачете за тая дузпа. Спомнете си гостуването на Миньор в Монтана есенния полусезон. Тогава имаше 100% дузпа за Монтана в 93 минута за умишлена игра с ръка на футболист на Миньор в наказателното поле. Съдията беше на 5 метра и не я свири. Тогава ви се размина. Е, сега не можа.

фундаменталният въпрос на българстото първенство е "Имаше ли дузпа за Левски?"

ДУЗПА НЕМАШЕ. НЕМАШЕ И СИМУЛАЦИИ И БАВЕНЕ НА ИГРАТА ОТ СТРАНА НА МИНЬОРСКОТО ОТБОРЧЕ.

Срамна работа и подигравка с гостуващия отбор. Дано Левски не спечелят "първенството" :(

МНОГО Е СТРАННО КАК РЕЗУЛТАТЪТ Е 3:1, А СИНИТЕ БИЛИ ОБЪРНАЛИ МАЧА СЛЕЗ ДУЗПА В ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ НА ДВУБОЯ.......КОМЕНТАРЪТ Е ДОСТА ДВУСМИСЛЕН

БОЖЕ ГОСПОДИ ПРОСТИ МИ ХАХАХ

Докато реферите ни са на такова ниво, и Левски и ЦСКА ще се дънят като кифладжии по евротурнирите.

левси .....................запачна се дузпи в края на мача левски 1914 11 играча и з-ма съдии