Антон Велков: Съдията доста се постара да запази Левски

Не очакваме подкрепа от никого, но когато съдията прави всичко възможно да реши мача, няма как да си мълчим. Това заяви старши треньорът на Миньор Тони Велков, който бе силно афектиран след загубата с 1:3 от Левски, предаде Novsport.

Обратно в новината

Коментари - Антон Велков: Съдията доста се постара да запази Левски | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СЕЛЯНИ-УМРЕТЕ!!

Ангеле Ангеле продажнико мръсен ега ти само името остане м........ка та ти

еи тапир траи че че доидеме следващио път с винкелите М......ка ви мишова

Че си тъпо парче е повече от ясно! Какво не ти хареса в коментара ми, селчо?! Изобщо не обиждам Миньоро, напротив - възхищавам им се - и на тях, и на Берое! Ако беше прочел написаното, може би щеше да прибереш винкело?! Ако можеш да четеш де!!!

еи тапир траи че че доидеме следващио път с винкелите М......ка ви мишова

Така де, няма само цесекарите да се мъчат срещу отбор от 10 човека:)) А сега - сериозно! Смятам, че, с оглед показаното на терена, Миньоро заслужаваше да вземе точка от мача. Зная, ще ми опонират - че прекалено бавели играта със симулации, че играли 10 души в защита и т.н. Вярно е, но е вярно и това, че ... ами има го в играта, когато си с човек по-малко на терена. Съвсем заслужено съдията изгони Л.Витанов от Миньоро - още първия картон трябваше да е червен, а втория си е направо за ефективна присъда от поне 3 години лишаване от свобода! Оттук нататък обаче, всичко, което направиха момчетата на Антон Велков беше правилно и заслужава уважение - с човек по-малко освен да затвориш играта и да атакуваш на контри друго не може да се направи. Дузпата! Ами - достатъчно спорна е, за да не се отсъжда, още повече - в края на мача! Вярно, на Миро Антонов му събуха обувката - явно защитникът на Миньоро го е настъпил, но от всички повторения това което видях е, че защитникът се стремеше да играе чисто и настъпването вероятно е плод на случайност. Пък и ситуацията беше такава, че едва ли "свогенския Чилик" щеше да направи нещо повече от това, което правеше и дотогава - да я замотае или да я ритне сватбарската над вратата. Вярно - в тази ситуация съдията няма толкова време за размишление, но още по-вярно е, че едва ли някога ще се свири такава дузпа за Миньор срещу Левски или срещу ЦСКА. Затова съм на мнение, че перничани заслужаваха да вземат точка от мача. За мен те и беройци са еталон за футбола, какъвто трябва да се играе в нашето иначе слабо първенство: самоотвержено, със себераздаване за честта на клуба и най-вече - за много по-малко пари, отколкото получават футболистите на т.нар. "грандове"! Всъщност, ако трябва да има покритие между заплатите на миньорци и беройци със желанието им да играят футбол - ами всеки от тях трябва да получава два пъти повече, отколкото колегата му в синия или червения отбор (за оранжевия да не говорим - там си падат по "Пиринско"). Е, това е от мен, останалото - от Лукаваго:))