Специалистът изрази несъгласие със съмнителната дузпата, която отсъди Ангел Ангелов минута преди края на мача и която реши срещата.
Левски взе трите точки от Миньор след спорна дузпа
"Не съм съгласен с това, което каза Антони Здравков – че сме дошли тук с големи претенции. Претенциите на Левски са големи , но дойде едно "отборче" и им показа, къде им е мястото. Ние може да изгубим и пет мача, но си знаем нивото. Не летим в облаците и не демонстрираме излишно самочувствие", отсече Велков.
"Въпреки лошите условия, в които сме принудени да тренираме, момчетата се бориха храбро. Държанието им беше професионално и съм доволен от тях. Знам, че не показахме най-добрата игра, но с човек по-малко не ни беше лесно. В основно действащо лице се превърна Ангел Ангелов и той реши мача. Ще изгледам записа и се надявам, че има компетентни хора, които ще си кажат думата", коментира наставникът на Миньор.
"Знаем, че в тези мачове сме сами и не чакаме подкрепа. Но когато дойде някой който се опитва да решава мача, няма как да мълча. Не протестирам срещу картоните. Въпреки, че на Левски им бяха спестени. Предстои им важен мач – всяко нещо си има обяснение. Съдията доста се постара да ги запази", каза още специалистът.
"Ние играхме мъжки и се борихме. Въпреки случилото се, запазваме достойнството си и продължаваме напред. Всичко друго е лъжа и измама. Не е вярно, че Миньор е с прекалено високо самочувствие, а Левски не е. Щастлив съм, че съм треньор именно на Миньор", завърши Велков.