Фърдинанд: Бербатов има сериозен принос за успехите на Юнайтед

Новият капитан на английския национален отбор Рио Фърдинанд и съотборник на Митко Бербатов в Манчестър Юнайтед, засипа с похвали българина в интервю за "Таймс", цитирано от Novsport.

Обратно в новината

Коментари - Фърдинанд: Бербатов има сериозен принос за успехите на Юнайтед | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ми как бербини да загуби топка ,като цял мач не я пипна :)))

Ти и снаха ми сте на едно мнение,ама нея поне я разбирам защото само кокетно се заяжда ,пък и по време на мача правеше карамелена торта в кухнята .

"В мача с Уулвс той бе фантастичен. С движението си по терена той привличаше вниманието и на четиримата бранители на противника. Не виждам какво повече може да се иска от един нападател"......... посмали малко :)

Човека е седнал да реди хвалби ся, недей така да го секваш :) Нашите го плюят, а на вънка го хвалят. Когато на вън го плюят, нашите го хвалят... Е то угодия няма :)

Аз не го видях да загуби топката пич !

абе тоя нашия бербатов кво ми го фалите бе каде сте видяли футболист в англия да изгуби топката и да се ражожда като пешеходец ......... далече сте от истината за тоо бербатов

Да бе ти си най-близко до истината как не се е сетил САФ да те вземе в екипа си !

Тоше, сигурен съм, че си най-големия футболен специалист, изгарям от нетърпение да прочета следващата ти статия в Таймс :Х Защо всеки се мисли за голяма работа, като всъщност не е

Тошето се ебаваше :))

Сърказъм - Остра, силно язвителна насмешка. Ноучи ли нова думичка ;)

Не е лошо щом ще поучаваш другите да знаеш повече от тях. Пише се сАрказъм, научи това, пък после преподавай на другарчетата си!!!

Не съм изобщо спец, братче, обаче знам, че тук на дир-а са най-големите спецове и затова ги препоръчах на Фърдинанд да се учи! Иначе и аз като него съм балък и се кефя на Бербатов, но си знам, че най-големите спецове си остават тия тука дето плюят по него. Чух, че скоро ще ги взимат да помагат на сър Фъргюсън да оправи състава ...

Рио: "Яла тука Бербо, убавец мамин! Яла да те любя, че си ми на сърце!" Бербо: "Хайде стига, Рио... Недей пред хората така. Недей! Чувал съм, че ти е голям."

Глупак е малко да ти се каже, може би кретен ще прилегне по-добре!

Ако обичаш - не ни натрапвай еротичните си сънища - вместо Рио най-много да те уноди някой мангал на гарата, селянино прост!

Благодаря за комплиментите на всички мои фенове. Особено на "гражданина" бат Баян за това че има чувство за хумор и без капка злоба се включва в моя еротичен сън с още "по-расови" свои приятели от гарата.

Крайно време е Рио Фърдинанд да почне да чете коментарите в дир.бг и да разбере, че се заблуждава за Бербатов. Тук са истинските футболни специалисти!

аман от злобари и завистници, явно този "ъунак" е от левски и сипе гадости за бербо. а не знае, че сега в света името на булгаря се свурзва с бербатов. кудето и да се намираш, малко злобно човече, ще отвориш тв, ще видиш великя отбор на манчестер и ще чуеш, "булгарина бербатов", а няма да чуеш нищо за себе си, дребна ялка гадино...

Как пък прецени, че всеки, който плюе по Бербатов е от Левски, че не ми стана ясно? Ето, аз съм от Левски и във всеки коментар относно него го защитавам и нападам разните псевдоспециалисти, които се имат за по-разбиращи и можещи във футбола от него и от хората, които му дават ласкави оценки. Всъщност, от параноичното ти предположение е ясно, че ти самия си цска-р. Само не разбирам - защо цска-рите се правите на умрели лисици, "забравяйки" как викахте по 19-годишния (тогава) ваш нападател "Бербатов - свинята, на майка ти в устата!". Това го има в архивите на Канал 3, има и кадри с разстроената майка на Бербо, така, че - аре не си го припознавайте чак толкова, а?!!!!