”Евроспорт” постави Бербо в Отбора на 29-ия кръг

"Евроспорт" постави Димитър Бербатов в Отбора на 29-ия кръг в английската Висша лига, въпреки противоречивото си представяне с екипа на Манчестър Юнайтед срещу Уулвърхемптън, предаде Novsport.

Обратно в новината

Коментари - ”Евроспорт” постави Бербо в Отбора на 29-ия кръг | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами какво да кажа и аз.За високо не е още, за завист не мога да говоря - не съм футболист, в Англия не живея, не ми и трябва за да кажа едно - тоя си е живо дърво.

Да, опитва се да тича и това му е грешката, защото при контра атаките все догонва останалите футболисти вместо да е на върха на атаката, кадето му е мястото като "нападател."

Хора, не забелязвате ли, че от 3-4 мача насам Бербатов тича много повече от преди?! :)

Човек който е играл по 90 минути на стадион знае какво е футбола отвътре и колко сложна игра е това. Пред телевизора е лесно но това което прави Бербатов е наистина нещо голямо. Сър-а не дава току така 30 милиона за играч, направете справка какви пари е давал този човек и за кои играчи. А дали си разбира от работата фактите сами говорят. На Бербатов му липсва малко бързина и демараж, но все си мисля че ако се изтегли една идея по назад зад 2-ма централни нападели той ще е ключа към победите на юнайтед, заради уникалния си нюх към головия пас и доброто боравене и задържане на топката, ръста тук също не е без значение. Колкото и да е нехаресван от някои аз мисля че България скоро няма да извади толкова техничен и интелигентен футболист, защото футбола не е бягане като кон 90 мин, във футбола трябва и мозък за да правиш играта, нещо заради което Зидан стана това което е. Всеки път искрено се радвам когато целия олд трафорд изригне след пас на Бербатов, тогава това момче ме кара да се чувствам горд че и в нашата страна може да се раждат големи футболисти

jezoff и Z, поздравления за точните анализи! :) радваме факта, че има хора, които виждат добре играта като вас ......

Това сигурно е най-голямото постижение в бляскавата му кариера като дърво !

поздрав за всички от "разгорещения спор": http://trololololololololololo.com

Ами оценяват го по достоънство защото въпреки и да не е отправил нито един удър към вратата изтощаваше защитата и средната линия без да щади сили .Това първо.Второ - очевидно е най-конструктивния играч ,който по традиция постоянно създава опасни предпоставки за предприемане на атки и голове.Трето - всеки вижда че е изключително техничен, а четвърто ,не на последно място, просто беше фрапиращо в тоя мач как във всички случаи които се беше открил на позиция оставаше без "suport"- поддръжка, както гневно забелязват феновете на всички коментари в сайтовете.Нани,Парк,също Диуф ,Валенсия бяха като зомбирани и май повече им се искаше ,при отсъствието на Рууни,да блеснат като герой ,отколкото мислеха за отбора.

Просто в този мач се раздаде и игра доста енергично и се бори - дори и в защита и островитяните веднага го оцениха. Иначе халфовете на Юнайтед са перфектни разбивачи и трагични плеймейкъри. Всичко идейно и креативно бе дело на Берба.

те тоя не трябва да го викат изобщо в националния -нищо не играе,а за това дали е играл или не ще се види с Милан в сряда ,Рунито ще го няма

иди ги разбери-сега се скъсаха да го хвалят а тои реално не игра кои знае какво,а в други мачове където игра много по силно го оплюха.юрналя кво да ги правиш:)))

За "противоречивото представяне" говорят само жалки балъци като вас. Живея в Англия и тук "разгорещен спор" няма.