Червенков: Левски са царе на скандалите

"От отбора на Левски се очаква всичко. Те са царе на скандалите, бруталните действия и симулациите. Това е нещо присъщо за този клуб", заяви за Гонг наставникът на Литекс Ангел Червенков.

Обратно в новината

Коментари - Червенков: Левски са царе на скандалите | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

червенков=червена свиня

Това е изкуство! Да можеш да предугадиш крайния резултат в твой минус и да се застраховаш предварително, че ти не си виновен, а противниковия отбор е "цар" на скандалите. Браво бре другарю Червенков! Орлетата ти разказаха играта, а ти си търсиш оправдание извън отбора. Признай си че с тая сбирщина на наемници няма как да постигнеш нещо повече от това, което е в момента. Нали знаеш приказката за кривата ракета.........

не разбрахте ли че левски е шампион

не разбрахте ли че левски е шампион

Не само са най-скандалния и брутален отбор, ами са и с най-продажния президент, и най-ниско интелигентния тренъор. Това е сбирщина от катили, и продажна сган, която по всякъкъв начин се опитва да се домогне до пари и власт. Гонзо не става и за водач на овца, Баждеков неможе да домъкне и куц кон, а алчния мазен помак както винаги е неадекватен за футбола. Фалирал отбор, който по всякъкъв начин се опитва да повлече след себе си, който може към бездната на разрухата в нашия футбол. Тоя отбор и тоя ръководител са по-опасни и от тройната коалиция, само те още невиждат кризата която сами създадоха!!!

аиде говеда на баня

Злобни левскари, що не щете да приемете, че освен вашият некадърен Мъри, друг може да нареди отбор. Долу Левски! Да живей България!

начупете ги както ги картеше нафтата и ще ви гледат в очите гадните говеда

choko73

Много ги боли левскарченцата, като им кажат истината в очите!

Комплексар нещастен,гледай си селския отбор и не се занимавай с Левски,некадърник!

Господин Червенков, С този мач нито започва моят живот, нито свършва. Преди години бих го дал в името на ЛЕВСКИ, а вие след резила от пирин .....

Ха сега кажете, че като е бил треньор в Хартс се е поевропейчил! Беше ренде като футболист и ренде ще си остане! Точно мача, за който говори е показателен за това - доколко съдиите "подкрепят" Левски! Не, че съдията не усра мача с Миньоро, но пък Червенков да ми дава пример с този мач, в който полуплешивия смешник със свирката измисли два жълти картона на Еньо Кръстовчев (за червения на Веско Минев не споря) и спести червен на "Тинката" за опита му за убийство на Жоазиньо - ба си наглеца!!!

Простак.

Бе,некадърнико..името ти показва що за стока си! И ти ще си отидеш от този отбор като всички други! дОКАТО ЧЕРВЕНИТЕ ПАРИ НА НОРА АНАНИЕВА,оперирани от мутрата-дребосък не се изперат до край,този клуб ще определя кой ще е шампион! А ти си поредния малоумник,който си повярва!

БЕ, смешнико незнайни как пък точно ти разбра за прането на пари......а, сетих се....чул си от "един приятел". Д... и дебилите като теб.

ти пък как разбра за прането на пари....да не си чул от "един приятел"....смесник