Правилникът: Служебна победа за Локо Мз, ЦСКА с наказание

След ексцесиите и прекратеният мач между Локомотив Мездра и ЦСКА от 19-я кръг на А група, последващите решения, които трябва да вземат Дисциплинарната комисия и СТК ще бъдат на базата на докладите на делегата Неделчо Михайлов и съдията Ивайло Стоянов.

Обратно в новината

Коментари - Правилникът: Служебна победа за Локо Мз, ЦСКА с наказание | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заспа ли бе,говедо,преди сума ти време написах коментар и още не е излязъл?

Но в правилника пише ,,по вина на единия отбор",а не ,,по вина на привържениците на единия отбор"! Айде сега да видим как Перуката ще чете правилника-надявам се не както дяволът чете евангиелето.

Ан такъв! Да се присъди 3:0 служебно на чорбата, да се отнемат точки от локото, че не могат да организират един мач като хората, да се извинят мездренци на андоне и другите, че бяха бити от своите, да се вземат 3 точки от Литекс, защото половината от нахлулите на терена бяха от техните и 3 от Левски, щото другата половина бяха от тях. Там нямаше цесекари, дучо не се хилеше като свиня майка, изобщо - за каква вина на цска говорите? Просто 300-на прасета потичаха по терена, поквичаха, посчупиха оградите (мен питате ли ме, като чупят кочинката всеки ден), пообраха на децата анцузите и телефоните и се прибраха. Кво толкова, мама му стара?!

а сега да видим какво е правосъдието в бг спорта