Босът на ЦСКА: Това е провокация, има бити играчи

Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов бе на базата в Панчарево, за да се срещне с футболистите след прекратения мач с Локомотив Мездра, предаде Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Босът на ЦСКА: Това е провокация, има бити играчи | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много съм горда с моя внук Исмаилчо, детето вкара харен гол. Ама не са прави да уяждат тъй цесекато, хич дори. То се виждаше и без очила, че тия - голите до кръста и без шалчета не са от цесека, а тия - голите до кръста и със шалчета - и те не са от цесека. Ептен ясно го видох бабините.... деветини на пернишкия хубавец.

Прав е г-на, провокация е! Със сигурност не са виновни от цска! Те не си бият футболистите - нито по горублянските капанчета, нито пък - по стадионите. Те не нахлуват на терена, особено в Ловеч - и там не бяха от цска. И дучето не е дуче, а негов дубльор, платен от баткоф. И маскираните са от София-Запад, а пък тия, дето псуваха румънците са от Унгария - те нали двете държави не са в добри отношения. Изобщо - за целия инцидент вчера единствено виновни са хората от мездра - с тоя красив гол, при това - вкаран от футлболист на Левски те подканиха гостите да ги нападнат и най-недружелюбно след това избягаха, вместо да останат да ги набият! Прав си, драги ми господине, прав, да си жив и здрав! Е, това е от мен, останалото е от Лукаваго:)))