Сектор ”Б” поиска най-тежкото наказание за ”армейците”

Националният клуб на привържениците (НПК) на шампиона Левски и всички в него останаха много разочаровани от вчерашното поведение на агитката на ЦСКА в мача с Локо (Мездра), и поискаха от БФС най-тежкото наказание за "армейците", съобщи Novsport.

Обратно в новината

Коментари - Сектор ”Б” поиска най-тежкото наказание за ”армейците” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой мучи, кой грухти, то се видя вчера! Все бях виждал прасета на свобода, ама 300 на куп да тичат по стадион - не бях! Обикновенно са по 11, като едното стои на вратата! Свинска му работа.

S,като че ли другите имат отбори,включително и ние:(. Но за БФС съм съгласен-трябва пълна промяна на върха и нов енергичен екип,който да започне дълбоки реформи с акцент на детско-юношеските школи.

Хаха, сините интриганти изпълзяха пак отнякъде. Гледайте че нямате отбор бе, гледайте че ви управляват доносници. Присмял се хърбел на щърбел. Хайде сега на ход е синьото ЦК на БФС

Омръзна ми от тълкования като: имало или нямало полиция. ВСички вече имат възможност да гледат мачове от Англия, Испания, Италия и още, та аз да попитам дали в накой мач някой може да види полицай. Истината е, че докато клубовете лансират абсолютно тъпи / малко е грубо, но нямам друг израз за тях / Дучета, Гугутки и какви ли не типове, водещи се нещо като шефове на фенклубове. Не че знам как е организацията в белите държави, но мисля че няма да е излишно да се поучим малко от тях / ако не се мислим за най-великите де /. Що се отнася до евентуалното наказание, лично аз съм за сурово наказание на клуба точно поради тази причина / лоша или умишлено лоша работа с фен клубовете /, въпреки че не смятам играчите за виновни въпреки безобразно слабото си представяне в мача. Благодаря за вниманието на прочелите ме!

Защо плащаме заплати на полицията? А допълнително трябва да им плащаме за да си вършат работата?

левски да се научат да играят на терена стига са правили само интриги

Даааааа, като тази вчера в Мездра! Хем левскар вкара гола, хем левскари, преоблечени като чорбари нахлуха на терена да бият и чупят! Абе, Батков е в основата на всичко, даже си беше обръснал мустака и се беше гримирал като Дучето!

Абсолютно съм съгласна с това! Никой не може да ме убеди, че не беше предварителен сценарий, за да се види колко липсва полицията и да се рекетират клубовете да си плащат. Много жалко!

а що не го продуха сектор б, те са много читави ,та седнали на нас да ни търсят сметка. същите боклуци ги има и там, гледаме ги всеки мач....

Инцидентът на мача Локо Мз-ЦСКА трябва да бъде решен по основното правило за всяко цивилизовано демократично общество от 21 век: всеки носи отго- ворност за своите противозаконни действия или бездействия. Ръководството на ФК Локо Мз трябва да си понесе отговорността за неизпълненото задължение да осигу- ри нормалното провеждане на срещата. То от своя страна има право да потърси съдебна отговорност за причинените му щети от фирмата-охранител. Феновете на ЦСКА, извършили противозаконно нахлуване на терена, следвада си понесат отговорността по предвидения от законодателството ред за нарушаване на общест- вения порядък. На футболистите от Локо Мз, предизвикали феновете, трябва да бъде потърсена отговорност от ръководството на клуба. На футболистите от ЦСКА, предизвикали чрез своята безотговорна игра реакцията на своите фенове, трябва да бъде потърсена отговорност от ръководството на техния клуб. Но не може ЦСКА да бъде лишаван от домакинство, тъй като инцидентът не е станал на техния стадион. Нито собственикът на клуба да получава финансова санкция за чужди нарушения. В този случай Локо Мз следва да бъде наказано с финансова санкция и лишаване от домакинство за определен брои срещи. Според правилата на БФС, срещата следва да се преиграе или доиграе на друг стадион. По решение на БФС, по вина на ФК Локо Мз, може да се присъди и служебна зауба на клуба. В противен случай нашата цивилизована демократична страна може да се превърне в хунско-варварска империя от началото на новата ера. БВ

Щом ЦСКА не може да контролира феновете си, създаващи опасност за цялото общество - мястото им е при Ботев Пд!

Точно така, браво! Да се доиграе мача, но преди това да се отмени гола на Исмаил Иса, че беше нередовен - как така левскар под прикритие като локомотивец ще вкарва гол на ЦСКА? Да се накаже Локо Мз. и да не се пипа с нищо ЦСКА! Да се вземат по 3 точки от Левски и Литекс и да се дадат на ЦСКА, щото тия - лудите дето нахлуха на терена - те не са от нашите, те са агенти на Левски и Литекс под прикритие в сектор "Г". Да се изхвърли Локо Мз от групата, щото не си плаща на полицията с парите, които им дължи ЦСКА! Да се постъпи така ще е справедливо и ще отговаря на заветите на другаря Милко Балев - нашия баща.

Абсолютно прав....!!! Страхотен коментар...

Винаги съм казвал, че в основната си част феновете от сектор "Б" и тези от сектор "Г" се различават само по цвета на шалчетата, които носят. Нито едните, нито другите са истински любители на фубола и на отбора, за който претендират, че са. Всички те са от една порода и си вярват, че са истинските фенове. А не са!!! Е, това е от мен, останалото е от Лукаваго:))