Андоне преосмисля идването си в България

Четири мача бяха достатъчни на Йоан Андоне да преосмисли идването си в България, предаде ТопСпорт.

Обратно в новината

Коментари - Андоне преосмисля идването си в България | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дучето с това изказване подбужда към нахлуване на терена на Левски индеректно, после публиката е виновна.

Глей сяяя бай Андоне, немааа а станиш шимпийон с тея крастави конье, аре бегай си у Румъняску щот мое другийо път да отнесеш некой и друг кютек.

Разбирам те, домнуле! Напълно те разбирам!!!

Това мнение вероятно също е писано от Gоведо.

Без съмнение Йон Андоне е един от най-стойностните тренъори в първенството сега, а Даниел Панку е бъдешето на просперитета на ЦСКА. Онази сган, която се е настанила в агитките на ултрасите, трябва тутакси да бъде смачкана с най-крути мерки от страна на законодателството. Посредствената организация и аматъоризмът в Мездра имат основна вина за проблема. Ако се спре първенството, и му се смени форматът на пролет - есен с 10 отбора, след 2 години ще сме на светлинни години от сегашното положение! На Боби и Наско със закон да им се забрани да се занимават с футбол, а базите и терените изградят наново. Може и милиони да струва това и доста време, но след години Българският футбол ще бере подове! Сега всичко е пародия....

Отбора играе изключително слабо, така че има виновен. Андоне е световно неизвестен и с нищо не подсказва, че е добър треньор. Л. Пенев поне имаше желание да се докаже и работеше здраво.

Жалко,но това е положението в България.