Официално: Локо Мездра - ЦСКА 4:0

Спортно-техническата комисия към БФС присъди служебен резултат 4:0 в полза на Локомотив Мездра срещу ЦСКА, съобщи Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Официално: Локо Мездра - ЦСКА 4:0 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЦСКА да пускаюношите в първенството на България и за купата , а по-дъртите да отиват да ритат в Словения , при Олимпия Любляна , та белким отсрамят Лески !

Може и на турнира "Свински шампион", организиран в гр. Кула, Сърбия.

прасетааа, прасетааа, всичките прасета на мезетааааа. вие мазните шапкарски ритнитопковци можете да биете..............ама само жени!

Не виждам защо левскарите злобеят като и техния отбор е даже по нещастен та даже смешен.и цска и левски с тази игра,с която петнят името на отборите играчите им трябва да си ходят на село защото там за такава игра даваха по едно агне,а тука бият.та помислете драги ми левскари преди да пишете.кого защитавате-едни некадърници,които не знаят какво правят на терена.

Какво се оказа, че освен привържениците на цска, то и футболистите са ИДИОТИ. Ах, колко жалко е да си чорбар !!

Левски отбора на народа. ми то какавто отбора такав и народа. абе калпав матерял да да

чорбари в сабота ще го д.... левски бие лошо бие

Ами като видите какво е направил Орлин Орлинов, няма много да се чудите на феновете.

Неееееееее, това не е бил Орлин Орлинов. Това е бил Жоазиньо, маскиран като Орлинов. И е направил тази провокация с една-едничка цел - да се очерни за пореден път "светлото" име на цска. Ако не ми вярвате - питайте дучето! Ако пък на него не му разбирате грухтенето - поискайте от мис Пиги да ви преведе, нали са от един биологичен вид.

подарявам 4 билета до гара мездра.цена 7,1 стотинки .

За осирането на чорбата е виновна световната финансова криза и оранжевия задник на дучето !Смешници Жалки !

Трябва да се спре първенството, не да наказват отделни отбори за инциденти, предизвикани от липса на организация, и лошо управление! Само въпрос на време е проблемите да станат много по-големи от сегашния. Трябва да има жертви ли, за да разбере това некадърно управление, че така нищо няма да се получи!

Най-накрая БФС да вземат адекватно решение ! Чорбата като знаят че феновете им са 90 на 100 са диви селяни, да не ги водят на мачовете си като прасета на заколение !

И аз това викам - нека дръннем "говеждината" в събота. Пък Литекс да взема, каквото ще взема. Няма как ЦСКА да се пребори за служебна победа. Вижте кои са били шефове на БФС от 1994 г. насам, след като пловдивските брокери бяха изгонени. Батето и Боби Мийалов определено не са "червени".

Браво!Малко справедливост. Нека и местните да ги глобят,все пак като поръчваш,трябва и да плащаш.

това е върха - домакините не осигурили условия и виновни са гостите . да , накажете цска , но накажете и локо мездра . стадиона е по зле от този в йоглав ловешко , охрана няма и виновни цска . що не наказаха левски , когато в стара загора публиката им нахлу на терена . при едни исъщи ситуации трябва да има и едни и същи таказания .

нито цска-рите са прави, нито левскарите, писна ми от вас столични боклуци , дето само ходите по мачове за да се напиете, надрусате, да счупите нещо. това ващо е избиване на комплекси.сигурен сам че няма един свестен от вас келеши.

Чухте ли го този- Да дръннем Левски, пък не ни трябва нито титла, нито купа. Така е. На повечето от червените фенове това им е кефа. И когато Левски играе с чужд отбор, да викат за чуждия. За съжаления и сред левскарите има такива болни мозъци, но при червените е епидемия. А за случилото се искам да кажа: ПО НИКАКЪВ НАЧИН КЛУБОВЕТЕ НЕ БИВА ДА ПОДКРЕПЯТ ТАКИВА"ФЕНОВЕ". ТОВА ПРИНИЗЯВА И ТЯХ. ЗАЩОТО ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ЕДИН ОТБОР НЕ СА ТЕЗИ "СВИНЕ" ИЛИ "ГОВЕДА" В КОШАРИТЕ. НЕ ГИ ДОПУСКАЙТЕ НА МАЧОВЕ И ТОВА Е. НИТО ФУТБОЛЪТ ЩЕ ОСИРОТЕЕ ОТ ТЯХ, НИТО ФУТБОЛИСТИТЕ ЩЕ ЧУВСТВАТ ЛИПСАТА ИМ. ПОВЯРВАЙТЕ МИ. Тръгнал съм по стадионите от 6 годишен с компанията на баща ми, в която имаше и левскари, и цесекари, и слависти, и т.н. И всеки викаше за своите, бяхме един до друг , и не сме си помисляли да се караме, камо ли да се бием.Викал съм и за Гунди, и за Митата Якимов, и за Начко Михайлов. Защото бяха мъже. А ОТКАКТО ЗАПАЛЯНКОТО СТАНА "ФЕН" ВЕЧЕ НЕ ХОДЯ НА МАЧОВЕ.

Къде е сега Дучето? Защо не е с 5000 души пред БФС, а? Ако това се беше случило с Левски щяха да обърнат София с краката нагоре ПРЕДИ да е взето решение! Мухльовци, каква агитка, какво Дуче, мухъли!

До всички, които злобеят срещу ЦСКА! Това е истинският шампион на страната! Колкото и да се стараят някои да правят мръсотии на ЦСКА, клубът винаги ще бъде на върха!

Не знам как се получава така, но ЦСКА на тихия фронт ВИНАГИ губи. Няма случай в последните 20 г да е взето спорно решение в полза на ЦСКА, винаги е във вреда и вполза на Левски. Неоспорим факт. И май накрая собствениците трябва да разберат - пари в БГ футбола се инвестират първо във влияние в БФС, в схеми с други отбори и ако останат - в треньор и играчи. Бай Ганьо отдавна го е разбрал и затова може да печели дори да няма отбор ! Преди Лафчис си го знаеше природно - той е грък .... и т.н.

Скоро футбол в БГ няма да има. Кликата на Левски начело с недоразумението Б. Михайлов продължава своето пъклено дело.

айде честито чорбарчета,и вместо да ревете се радвайте защото по наредба освен служебна загуба,трябваше да ви отнемат и точки от актива...ама нищо,така или иначе сценария за мача в неделя вече е известен-на полувремето Левски води с 4-2, след което 20 поставени наши фена в чорбарската агитка отново нахлуват на терена, и крайния резултат ще е 7-2 :) и такавъв всеки мач докрая ще ви пращаме саботьори,само требва да намерим нов дубльор на Дучето че тоя излезе слаб актьор и бързо го разкриха :)))))

3:0 а пак после не ни трябва нито титла нито купа - радоста че сме били говедата ни стига

Издрънчани ще бъдете вие, с черпака по изпразнените от чорба(пардон, чорбата е турско ядене, ние сега повече супа ядем) тенджери...

Защо подуенски? Нали свинете са от свинефермата в с.Панчарево?! Не е ли по-правилно да се говори за панчаревски свине? Само питам.

Червените фенове, които се изказват тук за „синьото“ БФС и как несправедливо са ги наказали, с коментарите си единствено показват овчедушието си. Падара дучето вчера им втълпи, че това било провокация от внедрени фенове и сега всичките овчици задружно в хор му пригласят. Как пък веднъж няма от срам поне да замълчите. Вашата наглост няма граници и като ви чета изказванията си мисля, че психиката ви е сериозно увредена и няма надежда да се оправите.

Цялото ни първенство е една пародия, а повечето които ходят по мачове са пълни загубеняци!!!

господи...не дучето,бардучето му викат...

Колко точки ще се онемат от досегашния актив на ЦСКА, съгласно наредбите на БФС?

Ами напълно нормално, то се знаеше от вчера, Три гола се добавят служебно към резултата към момента на прекратяването на мача, а той беше 1:0, +3 = 4:0

най-сетне и ""елитните"" да отнесат това, което заслужават....

Левски никога не го е отнасял и няма да го отнесе

схемата от тук нататък е ясна. На който му трябва определен отбор да падне, вместо да плаща на противника плаща на 20тина хулигани да създадат размирици и ето ти служебен резултат. На мачовете на собствен терен е още по-лесно. Просто оставяш гостуващата агитка без охрана и ето ти 3:0

на чорбарите все някои им е крив много барзо забравиха баи тошо как ги правеше шампиони е няма ги комунистите

Според мен ЦСКА нямат вина за нахлуването на публиката - организаторите са виновни - ми то могат да се облекат в червено разни и да си нахлуват - БЪЛГАРИЯ е тъпа държава!

момченцето с двете нули в заглавието.. я пак преброй колко пъти ви го мушнаха до сега (включително 4-те служебни е Мездра)...

Четат наредбите си в БФС както си искат. (Справедливи левскари са там всичките! :-))) Да погледнем реално - това не е публика в сектора за гостите, а на пистата - кой ги остави там, само зад едни пана? И случайно ли след гола нападателя се засили да ги дразни? Ако не бе ЦСКА, дали Мездра с този подход можеха да си докарат по 4:0 над всеки гост? Според решението на тази комисия, така могат да си печелят и други мачове - провокация към публиката и внедрени сред нея хора, които да нахлуят на терена. Че за удовостие и да набият играчите на врага, а платените журналистите да пишат, че бият своите - ха-ха. Това е смахнато положение и затова няма футбол! Левски го прави перуката шампион или го праща вместо шампиона да се излага в Европа. То се вижда, че ако почната да играят без рефери и други номера, и Трактористите ги бият! Онзи ден биха своите юноши, облечени с бели фланелки и си викат - големи сме. А белите се опитаха да ударят ей-така едни два удара, след като падаха с 3:0. Къде утиде заканата на Вили Вуцов - "скъсайте от удари Гошо вратарчето"? Точно обратното - не се опитаха и един удар отдалече! Защо ли мислите? ударят!

Пуууууууууууууууу

И на Батков и на тебе, к-.......... у гъ............!

Има-иима истина 1 тя е само К... за цска!

Честито! :)) хайде сега моля редакторите да актуализират класирането и да смъкнат чорбетата на 3-о място, след Локо Сф! (равен брой точки, еднаква голова разлика (+15), равенство в директния сблъсък (2:2), но по-малко отбелязани голове от Локо Сф) ;)

ей, ти с този "редакторския стил", ЦСКА имат голова разлика (+19), а не (+15) .. я без коментари който не са достоверни !!! .. ЦСКА шампион на сезон 2009/2010 :]

нещо да кажеш, смешнико: 1 Литекс 19 13 3 3 35:13 42 2 Локомотив (Сф) 19 11 5 3 35:20 38 3 ЦСКА 19 11 5 3 31:16 38 (копнато е от страницата на "дир.бг" - колегите редактори)

Поредната проява на синьото БФС....не сме и очавали друго с говедото Михайлов начело....обаче говеда пак няма да сте шампиони защото в събота ще духате отново супата.....а и интересно когато убихте човек защо ли нямаше наказани????

е няма що пак гледат да направят Левски шампиони започнаха с номерата си и затова няма да има БГ първенство и като излезем в Европа се осираме

Сигурен ли си!?????

Да бе, левскарите пак сме виновни! И как да не сме - с тия внедрени агенти от София-Запад в редиците на червената агитка, с този платен от баткоф дубльор на дучето, който видимо по левскарски се кефеше на погрома, извършван от червеноармейците, с това, че ни има - виновни сме! А вие не сте - нито в Мездра, нито в Ловеч бяхте вие!!! Всъщност, така, както си фен на няма значение, така и мнението ти няма значение, но е хубаво, че си го казваш! От мен толкова, останалото е от Лукаваго:))

Справедливостта възтържествува!!!