Краля Пеле тъгува за Марадона: Изгубих скъп приятел, ще играем заедно на небето

Двамата се хулеха години наред, но в последно време бяха изгладили отношенията си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не съм чул Христо Стоичков да употребява наркотици или някога да е употребявал.Марадона се е "далдисвал" още докато е бил спортист а не е започнал след това.А наш Ицо само си попсува по малко но това е израз на уважение един вид..

Никога не съм харесвал аржентинците и особено Мара&Дона, но Филе-то може само да се възхищава на Мара&Дона. Никой не е успял сам да направи родината си световен шампион, но той успя. Направи го само с играчи от вътрешния шампионат плюс Буручага (мисля, че той е вторият, който риташе в Европа).

Само за 99.9 на месец

Защо да гледам бг ТВ?

Някакъв чужденец играл на билички( на карти на топка ) и спечелил някакви купи.. Айде стига с туй.. Има много по- важни новини, за България и свързани с българи.. А оня Пеле е все както едно някакви животни- добитък, волове, коне, кучета. АЛчна маймуна.

Има да, свързани с българи. За Балтов, Кантарджията, Мангъра, Тиквата, Калинките, Пичките, Гала, Халвата, НиЛо, Курнела, Сашо Пълнолунието, и други световно известни българи, които са допринесли за развитието на човечеството.

Млъкнете най-после бе мижитурки! Поне сега млъкнете и не серете тук. Тук и сега няма какво да се каже. ДИР, стопирайте коментарите, моля. От тях сега няма нужда.

Грях му е, че вкара гол с ръка, но е велик футболист.

"Почитател, ти си напълно неграмотен !!!! Циганин ли си или македонец ?

Бог да го прости тариката. Остана си със златната ръка във фтбола. Да го духа и на оня сват педала.

Нали знаеш, че каквото пожелаеш другиму - двойно ти се връща. Кой ли ще плюе по същия гнусен начин на твоя гроб ... Сигурно ще е твое приятелче, умно колкото теб ...

Тоя вярва ли си, че един наркоман, пияница и крадец ще отиде на небето? Щели да играят футбол там. Не му стигат другите грехое, та си прибавя и богохулството.

Бойко, ти ли си:)))??? Да се... "свети"... тиквата ти проста:)))!

Че къде на небето има стадион бе?Той май и черния се друса

Какво толкова че десет статии за един смръкльо. Белото не прощава.

Тиква, това, че са само... десет е даже недостиг, малоумнико прост! Нормалният човек ще предпочете да чете такива статии, а не онези за... коронка, министър с вежди, по-гъсти от на бухал, Тиква с джипка и тем подобни простащини:)))!

е прав и аз предпочитам да чета за погребението на Марадона отколкото да чета за Тиквун с джипката и как го пере нарцисизма с чекмеджето с пачките.Например!Дано да напишат нови статии коя фирма ще го окъпе за последно,какъв ще е ковчега,папата ще отиде ли на погребението,в ковчега му ще сложат ли две три дози наркотици за из път дето се вика,щото ако е тръгнал за небето бая път го чака

Уникален, гениален и много луд!! Велик футболист, кой нямаше да е щастлив да гледа днешните мачове ... Стадиони без публика с реклами на бира без алкохол и на кола без захар ... Скопени мачове, които не бяха по неговата кройка. Мир на праха му :)

Като стана дума за краля на футбола Пеле,сещам се за Станислав Ангелов - Пелето.Какъв ли е неговият коментар?

Велик талант. Бог да го прости.

Пуснете още 10 статии за мардафона. Никой не го интересува този. Пускайте си там в корнер, моля ви се.

Ивчо, за кого да пускат статии бре, тиквар прост... за коронката и Тиквата от Банкя ли бре, малоумник прост:)))?!?

Хора, като него, никога не си отиват.

Тоя вярва ли си като ги плещи?!

ПЕЛЕ ЗА ОНОВА ВРЕМЕ СИ ОСТАВА НАЙ-ДОБРИЯ, ЗАЩОТО ФУТБОЛЪТ Е СЪВСЕМ РАЗЛИЧЕН ДНЕС И АКО ТРЯБВА ДА ПРИЗНАЕМ ЧИСТОЧОВЕШКИ ТОЗИ ФУРБОЛ ДНЕС ГО ИГРАЕ САМА ЕДНА 10-ка ДНЕС, СЛЕД СМЪРТТА НА МАРАДОНА, В СВЕТА ТОВА Е ЛИОНЕЛ МЕСИ !!

Недейте да плачете за марадона! Той беше един истински мъш! Тои нямаше да иска да циврете. Човека доживя една стабилбна старческа възраст която българите едва ли ще я достигнат. Герб ни съкрати живота и ни направи от най старите столетници в Европа, с наи низка продължителност на живота. Млади българи умират като круши... марадона е на едно по добро място. Сигорно сега ритат с Пеле на небесния стадион второ полувреме, а госпот ги гледа приятелски и им се осмихва емоционално

Много неграмотно пишеш. Ходил ли си на училище?

Човече, аз не заемам страна кой е по-добър футболист, най-малкото защото футболът не ме интересува особено. Както някои презрително наричат футболистите "ритнитопковци" това не е далече от истината, защото от английски преводът звучи буквално като "кракотопковец" (footballer). Прочие, да не се увличам, минусите които получаваш според мен се дължат на лошата ти граматика по български език.

Марадона беше истински мъж докато играеше активно футбол.След това тотално се разпусна,отдаде се на наркотици и плещеше глупости и небивалици.Обиждаше дори и Пеле. Но въпреки това футболният крал каза за него добри думи след смъртта му.

Бог да го прсти. Проблемът му беше, че се помисли за бог.