Преди седмица IBF насрочи меч между двамата, като победителят ще си осигури двубой с Антъни Джошуа, за една от световният му титли.
 
Промоутърите на Кубрат от "Зауерланд" имат желание да направят мача в София, а представителят на Уайт - Един Хърн, също хареса идеята.
 
Двата щаба ясно осъзнават, че такъв мач ще предизвика огромен интерес в България и биха могли лесно да разпродадат зала или стадион.
 
Идеята обаче въобще не допадна на Дилън Уайт. Роденият в Ямайка, но състезаващ се за Великобритания боксьор, първоначално не изгаряше от желание да се срещне с Кобрата, искаше мач срещу Дионтей Уайлдър.
 
Сега явно е променил мнението си за мача, но пък категорично изключи възможността двубоят да е в България.
 
“Това е много добра битка, но от неговия щаб искат да организират срещата в България. Защо? Какъв е смисъла? Рекламата, парите, зрителите, всичко е във Великобритания. Тогава защо трябва да се бия с него в България? Но това е битка, която определено искам. Това ще ми даде възможност да стана задължителен претендент за титлата на IBF. Вярвам, че мога да победя Пулев, а в „О2 Арена“ това ще бъде истинско зрелище", каза Уайт пред Sky Sports.