На стадион "Етихад" в Манчестър, двата тима не успяха да излъчат победител, завършвайки при резултат 1:1.

Отборът на Юрген Клоп тотално надигра своя противник, но домакините стигнаха щастливо до точката след спорна дузпа в 89-ата минута, превърната в гол от Марио Балотели. Преди това Марко Ройс бе открил резултата в полза на гостите.

"Не играхме добре, защото Борусия игра по-добре от нас. Мисля, че в момента те са по-добър отбор от нашия", призна италианският наставник на Сити.
 
"Джо Харт ни спаси в този мач, защото той направи няколко невероятни намеси. Той спаси всичко, което можеше да бъде спасено и ни остави в мача до края", допълни италианският спец.

"Ако искаме да играем на топ ниво в Шампионската лига, то трябва да тичаме малко повече, отколкото тази вечер. Трябва да тичаме, да се борим за всяка топка. Понякога в Шампионската лига не е достатъчно просто да подаваш добре", продължи Манчини, цитиран от Гонг.

"Ситуацията в Шампионската лига е друга, коренно различна от първенството за всеки един тим. Просто трябва да се борим, трябва да тичаме. Още преди мача знаех, че ще ни бъде трудно, защото отборът на Борусия играе редовно в шампионската лига и има по-голям опит от нас. Ние обаче имаме добри футболисти и можем да играем както играха те днес."