Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов обяви, че след отпадането от турнира за Купата на България в сряда, оттук-нататък отборът ще преследва цел спечелване на шампионската титла. Това стана на официалния брифинг преди гостуването на Ботев Враца.

"Имахме един ден за работа, поговорихме с играчите, казахме си някои неща. Днес ще обърнем внимание на грешките, които направихме заедно. Трябва да се концентрираме, и да направим самооценка на това, което се случи. Настроението не беше на ниво вчера, но във футбола е така. Няма вчера, няма утре, има днес. Няма смисъл да сядаме и да се вайкаме от случилото се," каза Радуканов.

"Разчитам на всички футболисти, аз съм отговорен за състоянието им и вземам решенията. Разчитам на тях и си мисля, че ни предстоят по-добри дни. Дошъл съм в ЦСКА да работя, опитвам се да променя манталитета. Но не съм Дейвид Копърфийлд, за седмица-две, да щракна с пръсти, и да променя всичко. Понякога трябва да направим стъпка назад, за да станат две напред," заяви Радуканов, цитиран от Гонг.

Вижте класирането и програмата в А група

Мартин Камбуров под въпрос за Ботев Враца


Билетите за мача ЦСКА - Лудогорец са вече в продажба