Никодимов упрекна сегашния наставник на "армейците" и за проведената от него селекция и привличането на значителен брой чуждестранни състезатели.

"Стойчо Младенов уморява бавно ЦСКА. Стиснал го е за гушата и не пуска. Паразити? Той знае ли какво означава тази дума? Паразитът е това, което се е хванало здраво за нещо и обича да смуче. Да го изсмуче докрай, точно както Стойчо с ЦСКА. Той си е манипулатор отдавна и умните хора това добре го знаят", сподели Никодимов, цитиран от ТопСпорт.

"Никой нямаше гък да му каже, ако не беше докарал пак десетина чужденци. Обявяваш годината за нулева, налагаш млади играчи, които да ти бъдат ядрото на клуба в следващите няколко години. Така никой не можеше нищо да му каже. Това е пътят. Няма нищо страшно една година да не се класираш за Европа. Чувам се хвали, че бил открил Долапчиев. Ами Долапчиев е в школата на ЦСКА от 10 години, според мен са го открили треньорите, които са работили с него през това време.

Казва, че селекцията не струвала пари. Да, ама не споменава какви заплати взимат новите чужденци, колко им се плаща на месец и какви други разходи има покрай тях. Голямата цел уж беше да не се взимат скъпи футболисти, а то се получи точно обратното.

Но за това не е виновен само Стойчо, а цялото ръководство, хората над него, които позволяват това да се случи", коментира Паро.

Никодимов също така дебело подчерта, че през лятото не е бил уволняван от ЦСКА, а сам си е тръгнал от клуба.

"Четох на много места, че ме били уволнили. Това изобщо не е вярно. Може да се каже, че се самоуволних. Тръгнах си сам, по вина на клуба. За 7-8 месеца нито плащат, нито нищо. Обичам ЦСКА, ама то тяхното на нищо не приличаше".

Младенов към феновете: Прекланям се пред Вас