Първото попадение в срещата реализира Ромарио в 25-ата минута. Йордан Христов центрира в наказателното поле на "Черно море", където голмайсторът бе оставен непокрит и той прати топката в десния ъгъл на вратата на Китанов за 1:0.

Възпитаниците на Георги Иванов можеха да си тръгнат от стадион "Христо Ботев" с точка, но за тяхно съжаление не успяха да се възползват от отсъдената в тяхна полза дузпа. Симеон Райков нахлу в наказателното поле на "канарчетата" и падна след съприкосновение с Йордан Христов, а съдията Христо Ристосков показа бялата точка в 55-ата минута. Бившият играч на "Левски" застана зад топката, но стражът Стаховяк спаси.

В самия край на мача - в 87-ата минута, гостите се втурнаха в атака да търсят изравнителен гол, а от "Ботев" се възползва и след една опасна контраатака направиха 2:0. Ромарио напредна сам срещу Китанов, той пусна към Анисе, който нападателят оплете топката в мрежата, за да оформи крайния резултат и да донесе шестата победа за своя тим от началото на сезона.

Вижте класирането и програмата в "А" група