Кънчев, заедно с още няколко видни привърженици на "армейците", начело с Иван Гарелов са инициирали среща по между си, на която са се появили и собствениците на ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов, заедно с капитана на "червените" Тодор Янчев.
Ники Кънчев става шеф в ЦСКА?
Ники Кънчев разясни истината около ситуацията между две интервюта в предаването си "Ники Кънчев шоу" по Дарик радио.
"Силно преувеличено е моето назначение, така да се каже. Преди няколко дни в неформална обстановка се събрахме приятели привърженици на ЦСКА. Инициативата бе на Иван Гарелов и Димитър Найденов-Джими. Искахме да възстановим така наречения "Кръг на ЦСКА".
Той включва още хора като Светла Петрова от БТВ, Елин Рахнев, Румен Лионидов и още други привърженици на клуба. Организацията протече с телефонни обаждания между приятели и се събрахме в ресторант близо до "Българска армия".
Аз закъснях 15 минути. Нямаше никой от ръководството на ЦСКА, но беше Дучето. Само след 5 минути се появиха Димитър Борисов, Иво Иванов и Венци Живков. След още малко дойде и капитана Тодор Янчев", каза Кънчев.
"Независимо от собствениците, дали са те или други, ние сме от ЦСКА, и това им го казахме в очите. Обичаме си отбора. Казахме им, че искаме отбора да има характер, а да не е безгръбначен. Тази сбирка е замислена от миналата година. Казахме, че не искаме такова текучество.
Г-н Гарелов подчерта, че не искаме да се месим в спортно-техническото ръководство, а искаме да се грижим за лицето и имиджа пред обществото", допълни още водещия, цитиран от Гонг.
Кънчев разкри още, че Димитър Борисов е намекнал за замислени от него промени в управлението на клуба.
"Димитър Борисов намекна, че иска да има промени, че иска те да се отдръпнат малко и да не са лицата на ЦСКА. Аз лично съм против това, тъй като Борисов и Иванов се възприемат и са лицата и силните фигури в ЦСКА.
Сега да идват нови хора, после да си тръгват, за мен не е сериозно. Те са босовете на ЦСКА. Оттук нататък какво те ще предложат и какъв ще е варианта, кой ще бъде вътре не е дискутирано.
Аз нямам представа дали бих се захванал, тъй като имам много ангажименти", завърши Ники Кънчев.