"Ако погледнете състава им и начина, по който започнаха сезона, аз смятам, че Юнайтед са много по-добър отбор от миналата година - не забравяйте все пак, че те спечелиха титлата на Англия с онзи състав. Правете си изводите", заяви Пулис, цитиран от БГНЕС.

Той добави: "Това ще бъде труден тест за нас. Ние трябва да дадем максимума от себе си, да си чакаме шансовете. Ако Манчестър Юнайтед играят на 100%, те могат да победят всеки един отбор в света. В тази категория влиза и Барселона, защото Юнайтед са в уникална форма".

Пулис призна още, че Уейн Рууни показва класа, но уелсецът сподели, че Хавиер Ернандес е човекът, който го впечатлява най-много.

"Аз смятам, че Ернандес е следващия Денис Лоу. Как се движи в наказателното поле, как очаква топката, това е страхотно. Бърз е, има всичко нужно за един нападател и определено е смъртоносно опасен пред гола. Какво да кажа за Ашли Йънг? Страхотно попълнение се оказа той. Рууни играе най-добрия си футбол от много години насам, Нани бележи от всяка една позиция. Те имат голмайстори и ще са голяма сила за поредна година", завърши босът на Стоук.

"Грънчарите" обаче също не са за подценяване и през този сезон, въпреки че серията им без загуба бе прекъсната при поражението с 0:4 от Съндърланд миналия уикенд.