В ДАФ могат да се запишат всички желаещи деца на възраст от 7 до 13 години. Марков ще работи с лично подбран от него екип от специалисти и педагози. На 29 октомври от 9.30 до 18.00 часа на терените на Националната спортна академия и на 5 и 6 ноември от 9.30 до 18.00 часа на Националния стадион "Васил Левски" ще бъдат проведени първите свободни тренировки, на които децата ще могат да се запознаят отблизо с треньорския екип и дейността на академията.

ДАФ разполага с терени във всички райони на София за улеснение на децата и техните родители. В Академията разчитат на висококвалифициран екип от доказани специалисти в работата с подрастващи, които заедно с помощници с педагогическо образование ще работят заедно с децата.

Децата ще бъдат разделени на възрастови групи от по 10-12 деца, за да може всяко дете да получи индивидуално внимание и грижа. Тренировъчните процеси ще бъдат разделени на физическа подготовка и тактическа подготовка. Тренировките ще бъдат само през уикенда, за да не пречат на училищния график на децата, информира БТА.