Играчите на Мартин Кушев откриха резултата още в 7-та минута. След изпълнение на ъглов удар се получи разбъркване в наказателното поле на "армейците", топката стигна до Илия Илиев, който отблизо стреля и след рикошет кълбото влезе във вратата на ЦСКА за 0:1.

Костадин Стоянов пък бутна в гръб Николай Божов в 23-та минута в наказателното поле на своя отбор и главният рефер Георги Кабаков даде дузпа в полза на "белите". Потърпевшият застана зад топката и вкара за 0:2 в 24-та минута.

Футболистите на домакините, чийто клубен автобус бе потрошен снощи от неизвестни вандали, опитаха да се върнат в мача, но в крайна сметка стигнаха само до почетно попадение в 89-та минута. Янис Зику овладя на гърди след центриране от фаул и стреля от воле в близкия ъгъл на Кунчев.

В другата късна среща, Монтана направи 0:0 като гост на Литекс и успя да вземе точка на шампиона на България. Лудогорец вече оглавява класирането с актив от 25 точки, ЦСКА са втори с 24 точки, Черноморец Бургас и Левски, които ще премерят сили утре, са с по 18 точки. Литекс също има 18 точки след нулевото реми с Монтана, информира БГНЕС.

Милен Радуканов: Не показахме това, което можем

Венци Живков: Видяхте една пародия на съдийство

Венци Стефанов: Безкрайно съм щастлив