Срещата се игра на стадион "Българска армия" и бе от програмата на 9-ия кръг на родната "А" група.

"В момента съм безкрайно щастлив, благодаря на всички футболисти, треньори и на феновете, които подкрепят отбора. Убеден бях, че резултатите рано или късно ще дойдат, много съм щастлив от момчетата, защото според мен победиха най-добрия отбор в България", заяви Стефанов след края на двубоя.

"Не мисля, че ЦСКА трябва да имат претенции, защото се спасиха от разгром. На феновете може да им изглежда странно, защото на "Армията" дузпи не се свирят, но аз се надявам момчетата да продължат по същия начин да играят с мъжество", каза още президентът на "белите".

"За мен Милен Радуканов е един качествен треньор. Смятам, че националният отбор трябва да се ръководи от треньор, който не се влияе от никого, а Милен доказа именно това и ще го уважавам винаги", довери чичо Венци.

"Ако момчетата играят както днес, не виждам кой отбор може да ги победи. Оттук насетне имаме много, много работа. Казах на момчетата да отидат да се веселят, но от понеделник започват отново работа, работа. С всеки изминал мач започваме да играем по-добре и ако не са съдийски куриози като този с Каварна, то Славия заслужава едно от призовите места", завърши Стефанов, цитиран от Novsport.