Интер си бе осигурил класиране в следващата фаза още преди началото на срещата, благодарение на победата на френския Лил над ЦСКА в Москва. Алварес откри за гостите от Милано в 18-ата минута след добра комбинация в наказателното поле на домакините и премерен удар с левия крак.

Трабзон обаче бързо се върна в мача и успя да изравни още в 23-ата минута. В голмайстор за домакините се превърна опитният Хамит Алтинтоп, който имаше и известна доза късмет. Той получи топката пред наказателното поле, стреля силно, коженото кълбо рикошира в крак на бранител на Интер, отклони се също и в напречната греда и влетя в мрежата на гостите.

След изиграването на мачовете в групата Интер продължава да води с 10 точки, като след него са отборите на Трабзонспор с шест точки, Лил и ЦСКА Москва, които имат равен актив от по пет точки. Така последният кръг от груповата фаза ще се окаже решаващ за класирането на втория тим.

В решителните срещи Лил приема Трабзонспор, докато ЦСКА Москва ще има тежката задача срещу Интер в Милано, предаде Гонг.