Специалистът не мо­же да разчита на Йордан Милиев и Владимир Гаджев, кои­то са наказани заради натру­пани жълти картони в пър­венството. Контузените в тима също са доста, като към тях се присъедини и Сьорд Арш. Холандецът не пъ­тува с отбора за Банско.

Дарко Тасевски страда от болки в глезена, но все пак замина със "сините". Очаква се македо­нецът да остане на пейката, а при лошо развитие на сре­щата да бъде пуснат в игра.

Всички тези странични фактори принуждават Ко­стов да импровизира около титулярния състав. Сержинъо Грийн най-вероятно ще бъде върнат в центъра на от­браната, където ще си партнира с Иво Иванов. Мястото на холандеца пред защитата пък ще бъде заето от Лъчезар Балтанов. Твърде вероятно е Костов да разчита на двама дефанзивни полузащитници в този мач. Вторият такъв е Даниел Димов. Бековете Орлин Старокин и Дъстли Мулдер поне са здрави, така че там няма да има промени.

В предни позиции Костов отново ще заложи на опи­тното дуо Христо Йовов u Иван Цветков. Те ще се дви­жат около и в наказателно­то поле на съперника. По-изнесени към крилата ще са Да­ниел Младенов и Тодор Хри­стов. Това всъщност са всич­ки офанзивни футболисти на Левски, които са на разполо­жение на треньора.

Желанието на Николай Костов е от­борът да задържа топката по-продължително и да вла­дее инициативата. Офанзив­ните играчи ще сменят пози­циите си постоянно с идея­та да объркат противнико­вата отбрана. "Сините" ще се стремят да играят бърз футбол с многоходови комбинации.

В групата за мача се очаква да попаднат и трима юноши, информира Novsport.