От екипа на Димитър Бербатов отговориха на днешното съобщение на БФС, в което няколко президенти на аматьорски клубове гарантираха, че към тях не е оказван никакъв натиск от ръководството на футболната ни централа.

Съобщението от екипа на Бербатов публикува Борис Станков, който обвини въпросните клубове, че те не са от тези, поискали извънреден Конгрес, заради което не могат да дават мнение от името на целия ни аматьорски футбол.

Ето какво гласи съобщението, публикувано без редакторска намеса:

"До: БФС

До: г-н Вихър Данчев

До: г-н Йордан Михайлов

До: г-н Ангел Колев

На вниманието на: Медиите

На вниманието на: Българската футболна общественост!

Относно публикацията, излязла на сайта на БФС за "отговора" на футболна България! Уважаеми господа, Ще бъда кратък. Като представители на аматьорския футбол в България, Вие заслужавате уважение! НО... НИТО ЕДИН от гореспоменатите господа, представени от БФС като "Футболна България", не е предоставил декларация с искане за свикване на конгрес към екипа на г-н Димитър Бербатов. Как точно те могат да дават мнение дали и как някой е бил репресиран заради желанието си за свикване на конгрес? Тези господа не са таргет на БФС, таргет са единствено клубовете, подписали декларация. Точно такива са клубовете, които ни търсят за съдействие! Те са репресирани. Не онези, които не фигурират в подписката!

С уважение,

Екипът на Димитър Бербатов"