Станимир Стоилов направи интересен коментар пред "Нова", в който заяви, че към играчите на Левски има оферти за милиони в евро.

Това обаче в никакъв случай не означава, че "сините" на всяка цена ще се разделят със своите играчи.

"На 1 януари тази година имахме оферти за 0 лева. Сега в момента имаме милионни оферти в евро.

Това е показателно за израстването на клуба във всяко едно отношение. Ако продаден някой играч, ще мислим за заместници. На този етап това е немислимо, защото бюджетът ни е строго фиксиран". заяви той.

Левски вече привлече едно ново попълнение. Това е бразиелцът Рикардиньо, който ще оглави атаката на "сините", които след контузията на Билал Бари през септември, останаха без истински нападател в редиците.

Колкото до евентуалните напускащи, най-сериозни са спекулациите около Филип Кръстев. Там обаче нещата не зависят от Левски, защото халфът е собственост на "Сити груп" и правата му не са на "Герена".

Появиха се информации, че клубове от Турция и Гърция искат другия халф на тима - Андриан Краев, докато вече от няколко месеца е ясно, че окото на чуждите скаута са грабнали бранителите Хосе Кордоба и Ноа Сонко Сундберг.

Бъдещето на клуба обаче продължава да е все така неясно, поне до официализирането на сделката с потенциалните нови собственици от "Юнайтед Груп". Докато подобна сделка не стане факт, Левски няма как да е спокоен за бъдещето си предвид огромните задължения, които клубът има