Черно море отвърна, макар и неофициално, на обвиненията на Венци Стефанов за скандал след мача във Варна в петък вечер.

Славия измъкна 0:0 от Черно море, а президентът на "белите" обвини домакините, че човек от тяхното ръководство е ударил футболист на гостите. Имало и нахлуване в съблекалнята на отбора, която "била обсадена".

Ето какво споделиха от Варна пред GONG.bg, където бяха публикувани и обвиненията на Стефанов.

"Позицията, която изразиха от Славия не отговаря на истината. Отборът на Славия не е бил обсаден, а просто чакаше да си получи таблета от дежурния делегат на мача. Ние също чакахме нашия таблет до към 0,30 часа след полунощ и след това си тръгнахме.

Именно по тази причина и гостите от София чакаха на стадиона. Не е имало никакъв удар на човек от нашето ръководство към футболист на Славия. Минути след мача, когато футболистите на Славия тръгнаха да се прибират към съблекалнята, феновете започнаха да ги освиркват, като най-много се конфронтираха с Янис Карабельов. Играчите на Славия, вместо да се приберат в съблекалнята, се върнаха обратно на терена и влязоха в словесна разправа.

Администраторът на Черно море каза на играчите да се приберат в съблекалнята, но последваха тежки обидни реплики от играчите към нашия администратор. Това е много грозно, тъй като човекът е на 73 години. Един от играчите му каза, че е на един шамар живот.

Добре, че беше треньорът на вратарите на Славия Радостин Станев, който по незнайно каква причина бе на трибуните, а не пейката. Станев се намеси и успя да озапти играчите на "белите". Това е истината за случката във Варна. Не е имало никакъв бой".