Наставникът на Левски Станимир Стоилов говори преди мача реванш с гръцкия ПАОК в Солун от втория квалфикационен кръг на Лигата на конференциите.

"Сините" изненадаха приятно в първата среща, когато победиха с 2:0, но сега предстои трудната част срещу миналогодишния четвъртфиналист.

Мъри заяви, че евентуално отстраняване на ПАОК ще е футболно чудо за Левски предвид проблемите в клуба в последните години.

Срещата е в четвъртък от 20:30 часа и ще можете да я следите на живо в нашия сайт.

"Ясно е за нас, че направихме един добър първи мач и показахме нужните качества като игра и мисля, че заслужено спечелихме. Нормално е да сме фаворит след победа с 2:0. Знаем какво ни предстои, видяхме в първия мач качествата на футболистите на ПАОК с един отличен треньор и ми направиха страхотно впечатление.

Важно е да издържим физически и психически. Важно е да играем футбол, какъвто заслужават нашите привърженици. Ако заслужаваме, ще продължим напред. Мачът ще е игра на грешки и се надявам ние да не направим, и в същото време ако противникът направи, да се възползваме.

Не знам до колко сме впечатлили ПАОК, но успяхме да изиграем добър мач, който зарадва привържениците. ПАОК е отличен отбор, който играе добър футбол. Ние трябва да отговорим със същото. Всяка победа, която трупа този нов отбор на Левски, го калява и му дава нужното самочувствие да върви напред. Трудните изпити те правят по-добър и за нас предстои поредният. Ако се справим с това нещо, можем да го окачествим като футболно чудо в този момент за нас

Цунами и Краев са здрави и са в групата за мача. Те са опция, която можем да използваме. Все още имаме повече от 24 часа до мача, в които да решим дали ще правим промени, или не", каза Мъри.