Владислав Стоянов, вратар на Лудогорец:
"Жалко е, че не победихме и не успяхме да зарадваме повече публиката. Получи се хубав двубой, играхме освободено и показахме най-доброто, на което сме способни. При първото попадение мислех, че Моци ще изчисти топката и му викнах да го направи, но той ми каза, че се е забавил в решението за игра или с глава, или с крак. Случват се такива работи, това е футболът. Стояхме по-добре на терена през по-голямата част от мача и създадохме много положения, а за наша радост в края и вкарахме".

Светослав Дяков, халф на Лудогорец: "Така е било писано. Ливърпул е силен отбор, но и ние изиграхме един от най-силните ни мачове. Бяхме в стрес след втория гол, но пак намерихме играта си, защото всеки се вложи максимално. Шапки долу и на всички по трибуните, защото навън е страшен студ. Сега отиваме на "Бернабеу", за да се докоснем до този митичен тим и стадион. Нямам идея какво ще стане. Знам само, че ние ще играем и ще се опитваме да зарадваме хората. Нямаме какво да губим".

Михаил Александров, халф на Лудогорец: "С право са доволни Ливърпул от точката. Аз не знам нас дали да ни е яд, или да се радваме на равенството. Днес изиграхме един доста силен мач и може би зарадвахме хората на стадиона. За мен това е най-важното. Създадохме доста ситуации, но не умеем да вкарваме всичко. Все пак ние създаваме, а това означава, че сме добър отбор. Техните голове пък дойдоха от нищото, но трябва да си носим кръста. Ще се опитаме да победим Реал Мадрид".

Георги Терзиев, защитник на Лудогорец:
"Много добър мач, надиграхме Ливърпул. Да надиграеш световни звезди е нещо страхотно, а и аз няма да забравя този гол. Бях на втора греда, топката дойде при мен и я вкарах, това е. Изцяло държахме мача под контрол и то от самото начало, та чак до края. Доста добре се справихме срещу тези звезди от Ливърпул. Вече имаме и самочувствие, и опит".