Българският нападател вкара две от попаденията за своите за успеха с 4:0, като остана на терена през всичките 90 минути и бе единствен на върха на атаката до 84 минута, когато в игра се появи Федерико Македа.
Невил: Присъствието на Берба бе много важно

Сър Алекс: Бербатов се справи много добре
"Sky Sports" пише 9-ка (по десетобалната система) на Бербатов, а коментарът за играта на българина е повече от любопитен: "Фокусникът не можеше да бъде спрян. Завършващите удари при головете бяха на отлично ниво".
Оценката е най-висока за в тима на Юнайтед, като толкова има само Нани.
Феновете пък определят българина за играч на мача като му дават 8,9, а никой друг от "червените дяволи" не събира толкова.
В сайта на Юнайтед също не пестят похвали за Бербатов: "Поредното впечатляващо представяне на българина. Пласирането му създаваше доста проблеми за противниковите състезатели. Заслужаваше да отбележи двете си попадения.
Показа отлично чувство за пласиране при първия гол, за да направи добавката след удара на Флетчър. Застана добре и при второто си попадение.
Местният вестник "Manchester Evening News" е по-скромен в оценката си за играта на Бербатов. Изданието пише 7-ца на българина.
"Измъчи се като сам нападател, но когато беше нужно, вкара", коментира всекидневникът.