Известно е, че Рапид Букурещ са в криза, което породи спекулации в Румъния, че настоящият наставник на ЦСКА София - Йоан Андоне е повикан от собственика на румънския клуб Джордже Копош, за да поеме наставничеството на тима.
Независимо от това обаче, румънският специалист отрече слуховете, че ще напуска "Българска армия". По телефона пред румънското издание, Андоне категорично отрече факта, че ще ходи в Румъния за преговори с Рапид.
Рапид отправи страхотна оферта към Андоне
"В София съм, водих тренировката на отбора. Сега няма да ходя в Рапид. Имам договор с ЦСКА и ще го изпълня докрай. Слуховете, че съм в Румъния и преговарям с Рапид не са верни", заяви Андоне пред изданието вчера.
Независимо от това, румънецът си остави отворена вратичка, като допълни:
"Ще видим дали и кога ще се върна в страната. Засега оставам в ЦСКА и ще си гледам работата тук".
Румънският полузащитник на ЦСКА София Флорентин Петре също не смята, че треньорът му ще отиде в Рапид.
Четирима от ЦСКА изявили желание да напуснат
"Йоан Андоне води тренировката на отбора тази сутрин и не ни е казвал нищо за заминаване. Не знам какви са намеренията му, но не мисля, че ще си тръгне от ЦСКА", заяви Петре. Припомняме, че от вчера в българската преса текат спекулации, че румънският специалист Андоне е напуснал тима на ЦСКА и се е върнал в родината си, като една от основните причини, които се посочват са неуредени финансови задължения към Андоне от страна на клуба.