Фърги ще се срещне с членовете на своя екип, за да решат на първо време кой остава и кой си тръгва от "Олд Трафорд".
Според изданието разговорите ще бъдат особено важни заради слабия сезон на "червените дяволи". Нападателят на България може да бъде нарочен за продажба през трансферния прозорец това лято, пише "Мирър".
Фърги и неговите скаути ще разгледат тайно имена и цени на приоритетните им цели, а след това списъкът ще бъде обсъден и със собствениците. Юнайтед ще се опита да привлече три или четири човека, но потенциалната продажба на Бербатов е големият въпрос, тъй като това би докарало скъпо попълнение, и този път Уейн Рууни да не бъде единственият човек, който да решава важните мачове на тима.
Трансферната сума на Бербатов ще бъде намалена идното лято заради възрастта на нападателя – и всяка оферта в рамките на 20 млн. лири би накарала Юнайтед да го продаде и това да даде възможност на Фърги да вземе по-добър нападател, съобщава още "Мирър".
Фъргюсън иска "звезда", която да вдигне Юнайтед и която струва пари. Има няколко големи имена, които ще бъдат обсъдени, но за тази цел ще трябва един да бъде продаден.
Нападателят на Валенсия Давид Вия остава приоритет на Юнайтед, но единственият начин да бъде взет е като се продаде Бербатов. Юнайтед няма да кара с двама нападатели на една възраст, които да бъдат конкуренция и покритие на Рууни.
Фъргюсън вече набеляза централният полузащитник на Фулъм Крис Смолинг, както и мексиканският нападател Хавиер Ернандес, но има и други зони в състава, които ще трябва да се подсилват.
Гари Невил, Райън Гигс и Пол Скоулс вече са в края на кариерите си, като заместниците им трябва да имат същата класа. Също така Юнайтед ще трябва да инвестира в нов вратар, който да наследи Едвин ван дер Сар.
Стражът на Шалке Мануел Нойер е желан повече от този на Лион Уго Лори, тъй като французинът е твърде скъп и няма да бъде склонен да чака отказването на Ван дер Сар, завършва своя материал таблоидът, който бе разкрил, че Уейн Рууни сензационно ще излезе срещу Байерн Мюнхен в реванша от четвъртфиналите на Шампионската лига.