Серина Уилямс няма яснота около бъдещето си след поредния разочароващ момент на корта в последните месеци.

Носителката на 23 титли от Шлема отпадна още в първия кръг на "Уимбълдън", при така чаканото от всички завръщане на голямата сцена.

Уилямс загуби от Хармони Тан, а по време на пресконференцията след мача призна, че няма да е изненада, ако именно това е бил нейният последен мач на "свещената трева".

В доста минорно настроение, американката сподели, че към момента не прави сериозни планове за своята кариера и няма представа на кой турнир ще се появи в бъдеще.

"Дали ще играя поведе тук? Задавате ми въпрос, на който нямам отговор. Наистина нямам идея, може и днес да е бил последният ми мач.

Със сигурност не искам този мач да е последният ми спомен от едно място, което ми е донесло толкова много слава и положителни емоции.

Познавате ме и знаете, че дадох всичко. Може би утре щях да мога да дам повече, вероятно и преди седмица щях да мога повече, но точно днес, точно в този мач, това беше моят максимум.

Винаги идва този момент, в който трябва да приемеш действителността и да си наред със случващото се. Просто днес не успях да направя повече.

Нямам идея къде ще ме видите в следващите седмици, не знам къде ще участвам. Винаги обаче има допълнителна мотивация да играеш у дома. US Open е турнир, който би ме мотивирал да тренирам.

Проблемът ми не е физически, чувствам се добре. Просто нямам никаква игрова практика. На много от точките, които обърках си каза, че ако имах практика определено щеше да ги реализирам", сподели Уилямс.